C4 picasso 2.0 hdi black mamba

MacSlavko

Well-known member
Donator foruma
LED umjesto Xenona? Zar nema Xenon neke balaste, promjenu napona ili što već?
Halogen i LED idu normalno na 12V, ali nisam siguran da se na postojeći Xenon straight forward može staviti LED...

Uostalom; zašto ne staviti novu Xenon žarulju?

diegos

Well-known member
Ni jedan aftermatket LED ti neće biti ni blizu xenonu, ako je žarulja oslabila (vjerojatno crkava) onda treba zamijeniti, i/ili srediti far/leće ako su zamućeni, i imaš ponovo dobro svjetlo. Nema tu pomoći s LEDom.

Ap0qalypto

Homo sapiens
Donator foruma
Oprao ga detaljno, usisao, prebrisao prozore i kokpit. Namazao karoseriju sa ultra nano mega giga ceramic. Nazao i gume sa glicerinom da sijaju ko kereća muda. Akumulator je kaput, samo mu još nisam rekao.

Gratis: moja refleksija na blatobranu :D
1000042865.jpg1000042868.jpg1000042866.jpg1000042869.jpg1000042873.jpg
1000042863.jpg

Posljednje uređivanje:

Ap0qalypto

Homo sapiens
Donator foruma
Kupio nov akumulator jutros, dokurcilo mi to da razmišljam oce li upaliti ili ne. Jedva sam ga startovao jutros, i otišao odmah da uzmem drugi.
Uzet Exide 760, 77A. Nesto jaci u odnosu ja trenutni, istih dimenzija.
Sad ide onaj tezi deo, zamena. Francuz se postarao da bude A ménage à trois 1000042931.jpg:D
Ebo sam dizajneru sve po spisku do askurdjela. Ne želim ovo vise da radim :D. Sada pali kao mina
1000042935.jpg1000042936.jpg1000042937.jpg
1000042942.jpg

Posljednje uređivanje:

Citron

Well-known member
Zastavica na prednjem braniku top 😄😄
Koliko si dao za aku? Ja sam takav nedavno uzeo za Mercedesa. Ako se dobro sjećam bio je 110 eura

Ap0qalypto

Homo sapiens
Donator foruma
Kupio punjac za aku, zaista dobra cena a dobije se i torbica :D. Stavio sam odmah stari punjac da se puni, neka ga. Dobro ce mi doci da punim zenin akumulator jer se lako odvaja iz auta. Neverujem da cu puniti moj, jednostavno mi se neda da skidam sve ono :D.
Posle ću izmeriti sa bluetooth uređajem stanje akumulatora
1000043172.jpg1000043173.jpg

MacSlavko

Well-known member
Donator foruma
Neverujem da cu puniti moj, jednostavno mi se neda da skidam sve ono :D.
Ne moraš ga puniti jer je nov.
Ali ako bude kad trebalo, ne trebaš ništa skidati. Plus klemna ti je dostupa ispod onog plastičnog poklopca na akumulatoru koji se samo podigne, a minus od punjača prikopčaš na neku dobru masu (npr. ja je zakačim na kuku za podizanje bloka motora) i to je to...

Prilozi

Ap0qalypto

Homo sapiens
Donator foruma
Vozala se mamba dosta ovih dana. Ide super samo sto je zvuk i dalje tu. I sad sam siguran da je prednja osovina problem. Zato sto se on javlja posle punog motanja u stranu. Kao kad je majstor menjao prednje amortizere, pa je poluosovina bila van ose. Ceo auto se napred dizao gore dole, i onda je on to namestio, zamenio manžetnu. No, taj zvuk grebanja je i dalje tu, nemam vibracije na volanu.
Danas upalio regeneraciju dpf :D1000044228.jpg

Posljednje uređivanje:
Na vrh