174.000, napravljen redovni servis. Od ajmo reći vanrednih stvari dopunjen antifriz, što i ne bi bila neka drama da mi se ne čini da sam ga prije cca mjesec dana već dolijevao, odnosno sigurno jesam samo nisam siguran u koje auto. U koje god auto ga lijevao, nije dobro
ako je Picasso, dva put u mjesec dana, sigurno negdje curi. Ako je C4 II, onda potencijalno imam problem na dva auta
uglavnom, gledam malo po temi, zadnjih godinu dana je bilo ok što se tiče održavanja, kvačilo, vilice, aditiv, ukupno cca 1000 EUR, ali može se reći da su to sve više manje potrošne stvari. Ohrabruje što u 2022. nije bilo posebnih vanrednih troškova.
Što se tiće oštećenog prednjeg branika, kasko je isplatio 4.000 kn, čini mi se korektno.
Idemo se voazati dalje, kakva je situacija na tržištu novih, a pogotovo rabljenih auta, oekujem da ću ga voziti još najmanje 100.000 km
danas dok sam se vozio sam baš razmišljao kako mi je trebalo dosta vremena da u potpunosti prihvatim ovaj auto, pogotovo dok ga je žena vozila više od mene. Otkad sam ga ja počeo voziti većinu vremena jako smo se zbližili i mogu reći da ga baš jako volim i mislim da je odličan value for money. Ima mana, ali bome i puno dobrih strana koje po mom mišljenju debelo pokriju te mane