U nekim situacijama mi je drago što se moja žena ne petlja u servis auta.
Međutim poštujem L La Marche odluku.
Happy wife happy life.
Međutim poštujem L La Marche odluku.
Happy wife happy life.
I ja. Lako je biti hrabar za tipkovnicomMeđutim poštujem @ L La Marche odluku.
Ajde, bogati.Može tema pod ključ.
Pisati na ovom forumu nema mi više nikakvog smisla.
Jebiga, kad napišeš glupost možeš očekivati odgovore pune ljubavi, ipak je ovo forumPisati na ovom forumu nema mi više nikakvog smisla.
Nemoj da si na kraj srca. Malo humora ne može da škodi. Budimo realni, bar ne vozis Scala.Može tema pod ključ.
Pisati na ovom forumu nema mi više nikakvog smisla.
zločko jedan!Nemoj da si na kraj srca. Malo humora ne može da škodi. Budimo realni, bar ne vozis Scala.
Hehe, ne vozim ni ja.Nemoj da si na kraj srca. Malo humora ne može da škodi. Budimo realni, bar ne vozis Scala.
Ja ne bih jer bi to značilo da je vlasnik bio osoba koja pojma nema.Ja bih, kao kupac rabljenog vozila, jednog dana volio naići na neki takav C4, gdje su potrošni dijelovi mijenjani i prije nego je bilo potrebno (rađe nego li kasnije).
Time se ništa ne postiže osim dodatnog sjebavanja ovog sjebanog svijeta u kojem živimo. Dijelovi i sklopovi imaju svoj radni vijek i mijenjanje nečega ispravnoga na 40-50-60% radnog vijeka nije odgovorno i pohvalno, nego neupućeno i štetno.gdje su potrošni dijelovi mijenjani i prije nego je bilo potrebno
I na forumu svatko ima pravo komentirati, pa i ja sa svojim kenjanjem.svako ima pravo izbora
Ali pločica koja se klacka kad ideš u rikverc nije kvar, to je normalna stvar, pogotovo na budžet autu.kao i komoditet da mu kočnice ne zakažu negdje nenadano na putu već sve rješava na vrijeme