Evo da se javim dečki... Bio danas kod generalnog uvoznika za "AG" plinski sistem. Prvi dojam mi je bio li-la ali... Za početak smo napravili servis plinske instalacije, (na boci nemam sigurnosnog ventila=KATASTROFA!!!:twisted: da ga j.... tko ga ugrađivao!!!) .
Svi parametri ok. Išao provozati auto i naravno ista stvar, auto se u kratkom vremenu ugasio tri puta. Vratio se nazad, čovjek sjeo samnom u auto sa spojenim laptopom, vozali se dugo, dugo pod svim režimima. Resetirao stare mape, napravio nove, podesio da se automatski cijeli sistem prebaci na gorivo u slučaju padanja okretaja ispod 600 te ponovo vračanja na plin na 700 okretaja ( mada mi je to jedan majstor rekao da se to kod ovog sistema "AG sistem" ne može napraviti). Uglavnom mislim da smo sve riješili. Èovjek mi rekao da se vozim i ukoliko dođe ponovo do češčeg gašenja da dođem odmah sutra do njega a ako ne da se vidimo nakon 500 km da utvdimo, sredimo 100% mapu. Eto, danas ga vozio po brdima, cimao, silio, kočio, ubrzavao i ok... Budemo vidjeli ali za sada ok!! Cijena cijele priče= prava sitnica i svakom bih ga preporučio, čovjek je prva lig
a. Ljubazan, stručan i korektan. Svaka čast.