I šta si riješio na kraju, jesi naručio taj kontroler, jel zamijenjen, da li se uređaj i dalje restarta.Danas smo napravili dijagnostiku na uredjaju.Ventilat radi ispravno i onda otkrijemo da je otisao ltc3827eg-1 sinhroni kontroler.Na ebay kosta nekih 15eura i ruke oko30eura i nadam se problem rijesen.Cak sam pisao i proizvodjacu harman-beckeru i cekam njihov odgovor.
Poruka Moderatora: |
Post uređen. Citat poruke ispravno dodan. Poruka se citira tako da dio teksta ili cijeli (ako je potrebno) označi lijevom tipkom miša i klikne na citiraj. |
Sumnjam ... ja sam ganjao Magneti Marelli, proizvođač USB BOX-a, mailom i telefonski, nikako dobiti nekog pametnog tamo ... osim ako znaš osobno nekog tehničara koji bi to kod njih mogao pomoći, zaboraviAko si pisao Harman-Beckeru, jesi dobio ikakav suvisli odgovor od njih???
Kontroler sam narucio i cekam da dodje a u medjuvremenu su mi se javili iz harman-beckera i samo me sibnuli na lokalni citroen servis od kojeg nema koristi.Ponudili mi novi uredjaj za 2000eura.I šta si riješio na kraju, jesi naručio taj kontroler, jel zamijenjen, da li se uređaj i dalje restarta.
Ako si pisao Harman-Beckeru, jesi dobio ikakav suvisli odgovor od njih???
To nije dopušteno prema Pravilima foruma, a zabranjeno je i ZakonomDa li bi mi netko mogao poslat link on zadnjeg update za my way
Probaj ga par dana koristiti bez SD kartice ak se opet počne gasiti, ako bude tada stabilan, zamijeni karticunakon više od godine i pol dana ovaj moj myway je odlučio ponovno malo srati i od jućer se ponovno restarta i to svako malo