C5 X7 2.0 hdi 103kw exclusive 2011g

mengela

Well-known member
Donator foruma
Ja sam mislio da ce 18" bit to much, al veliko je to auto i da su vece...
16" su mu po meni smijesne, nekako nesrazmjerne! Sinoc sam ga malo tero, ljepe save ko hracak! Auto bolje dosta drzi, manje valja, i tvrdji/tezi je na volanu nego sa 17kama, vidis cak ga nisam probo u sport modeu...

mladenbl

New member
Ekipa jel tko od vas probao ljustit ove plastike u unutrasnjosti do kraja i kako to onda izgleda i dal se treba onda nanova farbati i s cim? Jer ovako mi zbilja izgleda neugledno i bode oci! Rjec je samo o ovoj ispod cd playera, ostale su ok!
Znam da malo kasnim sa odgovorom na ovaj problem, mozda si ga vec rijesio, ali ako nisi, ako ti je Banja Luka usput, imas momka koji se bavi reparacijom svih plastika u autu, pocevsi od rukohvata, tastera za podizace stakala, sredjivanjem felgi, ispravljanjem. Ako ti BL nije daleko i bude nekada usput, mogu ti poslati kontakt u pm.

mengela

Well-known member
Donator foruma
Captain's log, supplemental:
Star ship mi je pod najlonom, ne mogu ga gledat, digo mi tlak!

Ja ga napojim do vrva, a on meni:

Za sad je na inpulsnoj, dok ne napunim warp jezgru!

gambler072

C5 enthusiast
Ako je filter ok, a trebao bi da jeste, nije velika briga. Uzmi litar aditiva i natankaj, i na autoput u visoke obrtaje (preko 3000) 15-20 minuta da odradi i regeneraciju

mengela

Well-known member
Donator foruma
Samo spamajte, i ja na kraju uspijem svaku temu us*at ko kad nemam sta pametnoga rec :D
P.s danas vece odsukavam ono gofno pod ceradom ide u skver na remont

mengela

Well-known member
Donator foruma
Ma to ja tako samo kazem :) A odradit cu jos neke pi*darije i kontrolu ovjesa kad ce vec bit gore ide mi registracija za 10ak dana

Na vrh