Citrać by '''ivan222''

Lix

Active member
Vidiš da si vise tvrdoglav nego taj mali francuski zaje*ant, neka si ti njega riješio, ja sam osjetio olakšanje čitajući temu, mogu mislit kako je tebi :D a ove avature i pehovi su čudo baš sam se dobro nasmijao... javi kako je prošao tehnički, *fingers crossed*

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
:D

Što reć... pun sam emocija, skoro mi je nerealno sve... samo sam čekal da ga zruši na nečemu, na kraju prošli sve po pravilima.
Idem đir napravit, skupit misli, možda bacim kasnije još koju rečenicu :D

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Hehehe... bilo mi je neugodno jer sam morao na tehnički sa prljavim autom, nisam ga smio prat 24 sata radi šajbe. Al ne zamjera čovjek takve stvari...
Još sam ga pitao jel vidio išta da bi trebalo napravit... veli ne, ovjes, klugle, spone, krajnici... sve OK. I sad se pravi važan sa novim EU tablciama :cool:

Nakon ovih par mjeseci hebade, navikavanja na druge aute, puno je dojmova nakon ponovnog druženja sa ispravnim Citraćem, odradili smo opet parsto kilometara. I u sekundi smo se ''našli''. Krenul sam tipkati balade al nema potrebe... nastavit će se sitni radovi na Citraću uskoro, al prvo kreću radovi na drugom autu. Citrać će bit u službi dok ti radovi traju.

Hvala vam svima na podršci, bila je ovo duga borba, skoro pola godine je bio van pogona. Ne ponovilo se :grin:

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Iskreno, sad kad je sve gotovo mi je žao da se nisam ranije potrudio sve riješit. Auto je stvarno mehanički jednostavan i sve se da... Ako trebaš kakvu pomoć, bar teorijsku, tu sam :D

Testiranja i razrada i dalje traju... ovaj vikend sam ga uzeo na izlet za dobra stara vremena. Sve je odradio OK, na povratku doma smo ga malo i postiskali... ne žali se ništa. Dapače, nakon par posjeta crvenom području, čak i mirnije radi :twisted:

Ovaj polunapušeni šta nezna oči držat otvorene mi je suvozač... radi njega ne slikam unutrašnjost :D

Lix

Active member
opa prva slika je top top top.... daj neke felgice stavi na njega izgledat ce 1000 puta bolje, sad se jedne prodaju za 700 kn baš za citro pug 14" :thinking:

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Hahahah brdo ljudi misli da su ovo ratkape :D a u biti su 15 ponosnih cola aluminija... da 14ice :euforija:
Istina, razmišljao sam prije uzet neke druge 15ice, a na ovima pustit zimske... Al otom potom, dosta se sad potrošilo na njega, nek odvozi prvo neko vrijeme. A na proljeće ću imat i trošak 18ica za drugi auto :cool:

Bacit ću bubu u uho bratu... ako će keširat ja ću sve odradit :whistling: Sigurno bi se kod Krkya našle neke sexy povoljne 15ice

Ruske

Active member
a sta fali ovim felgama? brutala su...taman velicine...imao sam ih na C2 i dok god sam ga imao, mozda ako sam vidio JEDAN drugi C2 koji ima te felge, svi imali ili 14 ili 16...C3 ih imaju vise...felge brutala (iako se lako lome kad jases trotoare s njima pri 50 60kmh hahaha)

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
iako se lako lome kad jases trotoare s njima pri 50 60kmh hahaha
Istina poslao sam jednu u papar tokom sličnog događaja, al inače se dobro drže. Bez ravanja se daju izbalansirat i ja sam zadovoljan. Jest da na jednoj fali i dobar dio ruba, drže se. Preživile su stvarno sve i svašta i jako sam im zahvalan :D

Al gledam 15ice sa manjim ETom i da su generalno šire. Pa da to sve više sexy izgleda :wub:

Tko ti je šarao po stropu?
Tkogod je zavukao ruku u tobolac i našao marker :D

Lix

Active member
Izgledaju mi ko ratkape ful... uglavnom ima frend na svom c3 neke sa pet krakova dosta na van onako taman uz rub, baš vrhunski izgleda

Franzg

New member
ove felge su i meni bile u užem izboru super izgledaju ali na kraju je ipak odluka pala na Mak (ipak je Mak bila lakša, šira i nova a ove bi trebo rabljene nac)

Lix

Active member
Upravo kako ruske kaže, ja ih svaki dan gledam... ali sam zapeo na tom gledanju i dalje od toga neće nikako

Na vrh