Evo konačno uhvatio malo vremena,pa instalirao "špijunsku" ledicu za pračenje regeneracije!Stigla sa Alija,12V.Rastavili,ugradili ledicu,spojili na žice od grijača retrovizora,i radi!Nismo direktno na stopice iza stakla,nego ogulili žice na pola puta sa stražnje strane retrovizora(smeđa i crna),i zalemili.....,bliže je bilo!Sutra sam na autoputu,trebala bi biti regeneracija po planu,pa provjerim dali sve radi!Usput pratim i u FAP Pro aplikaciji u kombinaciji sa OBD2 uređajem.Lp.
UPDATE:....nakon 500-tinjak km na autoputu,nije palio regeneraciju!Pratio sam u FAP aplikaciji,skinio je zasičenost sa cca 16,na cca 8!Pomalo!Izgleda da on to pri večim brzinama(konstantnih 145) sam pomalo "propiri",bez korištenja regeneracije!Tako da je očekujem uskoro u gradskoj vožnji!
Prilog slika iz aplikacije,cca 200 km prije kuče!Više sam tu pratio dizne(injektore),pravio mi je broj 2 problem.....,ali nakon LIQUI MOLY PRO-LINE aditiva za čišćenje dizel motora,problem nestao!Iako su mi se u servisu kunili da neče pomoći,i da servis/remont sve 4 košta oko 800 EUR!Več mjesec dana nikakvih grešaka.....!Liqui Moly proizvodi me nikada nisu iznevjerili!