Citroën Grand C4 Picasso - Cale81

rakonja

Pirotehničar!
Donator foruma
Nakon cijelog lita zujanja i puhanja🫤 evo sam ih naručio u danas ugradio. Sada ćemo vidjeti kako će biti 😁
Ja ih imam, i imao sam ih na svakom vozilu! Najbolje od svega mi je što uvijek ostavim odškrinute prozore,i uopče ne brinem oko kiše! Koristim samo prednji par! To, gumeni tepisi i kadica gepeka GLEDRING, zaštitne navlake za sjedala, i zaštita od sunca za vjetrobransko staklo.......,su mi standardna oprema u svakom vozilu!

Prilozi

Cale81

Well-known member
Evo smo otišli malo u pograničnu zonu na izlet.
Vrijeme kao izmišljeno za izlet. Ima se šta vidjeti ali ne bez dobrih lampi ( feniks tk16) mobitel zaboravi, dobar je da se ne spotakneš.
Ovako to izgleda s Feniks tk16
Pista mami za stiskanje gasa do kraja 😁
Čak i noje bilo gužve, taman na mjeru da od nekoga čuješ nešto novo

Prilozi

Posljednje uređivanje:

rakonja

Pirotehničar!
Donator foruma
Vrijeme kao izmišljeno za izlet. Ima se šta vidjeti ali ne bez dobrih lampi ( feniks tk16) mobitel zaboravi, dobar je da se ne spotakneš.
I mi bili nakon mora ove godine, ali je bilo puno turista sa đipovima! I mi se malo provozali unutra, ali nisam daleko! Dosta je vlažno i sklisko bilo, a iz stropa su virile armature! U biti vodio sam svoje da vide gdje sam radio na razminiranju prije cca 5-6 godina! Šokiralo me koliko je opet sve zaraslo. U vrijeme dok smo radili, doslovno skoro nije bilo vegetacije, ubili je strojevima! Žalosno je vidjeti koliki turistički potencijal propada! Šteta što su ga minirali pri povlačenju, a naknadno je pokradeno doslovno sve! Iščupali su sve naponske kablove sa cijelog aerodroma, oko piste iz zemlje!

Prilozi

Cale81

Well-known member
I mi bili nakon mora ove godine, ali je bilo puno turista sa đipovima! I mi se malo provozali unutra, ali nisam daleko! Dosta je vlažno i sklisko bilo, a iz stropa su virile armature! U biti vodio sam svoje da vide gdje sam radio na razminiranju prije cca 5-6 godina! Šokiralo me koliko je opet sve zaraslo. U vrijeme dok smo radili, doslovno skoro nije bilo vegetacije, ubili je strojevima! Žalosno je vidjeti koliki turistički potencijal propada! Šteta što su ga minirali pri povlačenju, a naknadno je pokradeno doslovno sve! Iščupali su sve naponske kablove sa cijelog aerodroma, oko piste iz zemlje!
Velika šteta šta propada, barem prenamjena u vinski podrum 😉
Hehe, jesi ga?

Ja sam VTS dignuo 200, ako se dobro sjećam, nekad u 5. mjesecu na toj pisti.
Nisam, bilo je dosta divljači, fazana okolo piste pa mi se nije dalo riskirati.
Malo sam forsirao ubrzanja 😊, barem nešto

Spawn93

New member
Javi kako si zadovoljan s bukom i kvalitetom. I molim link za kupnju :D
BTW zaboravio si još jedan crveni ključ staviti preko adrese dostave. :D

Posljednje uređivanje:
Na vrh