Citroëni na ulicama - (ne)slučajni susreti

vborovic

C5 modifikator
Još da je jedna bijela Activa u sredini, imaš hrvatsku zastavu ... ili francusku ... ili koja god kombinacija nekoga uveseljava ... :D

ZlatkoC4

Well-known member
kad budem stigao slike pogledati ali bih rekao da sam ovakog več slikao negdje je među tisuče slika na aparatu:grin: :palacgore:

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Eh da... kad već tema postoji :D
Jučer kasno oko Starigrada Paklenice sam vozio za splitskim C5 karavanom prve generacije... Full oprema, nutra navigacija svijetli, vani ksenoni prate zavoje... ali te zavoje nije sa više od 50 mogao proć. Auto je cijelo vrijeme podrhtavao, skakutao na svaku neravninu na cesti. Èak se činilo kad da mu je samo zadnji kraj u krcu.
Šteta što ljudi neznaju servisirat tu hidrauliku kako spada...

Posljednje uređivanje:

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Nejasno sam napisao, sad tek kužim... ispravljeno. Za njim sam vozio par km dok mi nije dosadio.
Nema problem sa trojkom... piči ko luda :D

Cutac

Prèkaroš
Evo par Citrača. Nisu iz Hrvatske nego iz Holandije, bio sam na odmoru tamo.
Ima hrpa Kaktusa i DS-ova. Nisam vidio niti jedan C# citroen, samo puno DS3, DS5 i par DS4.
Volvo se ubacio pred Citrača :whistling:

I naravno, ovog ljepotana. Malo mu magli svjetlo i probija hrđa, ali i takav je zgodan :D

A Holanđani imaju zakon vozni park. Sve je puno Tesli, Mečki e klase, serija 5(e39 i F10), Volva 850 i V60, Porschea(944 928 i 911) i sve je očuvano. Nema niti jedan truli golf dvojka koji čađi niti ima starih Passata sa 5 centimetara debelim slojem čađi oko ausupha.

Na vrh