ivan222 Well-known member Uredništvo foruma Donator foruma 6. svibnja 2015. #161 Re: Citroeni na ulicama - (ne)slučajni susreti Ne cijenim tu vrstu turizma, al svakako kul
ivan222 Well-known member Uredništvo foruma Donator foruma 16. svibnja 2015. #162 Re: Citroeni na ulicama - (ne)slučajni susreti Jučer me je ovaj lijepi primjerak zabavljao u gužvi
ivan222 Well-known member Uredništvo foruma Donator foruma 18. svibnja 2015. #164 Prelijep, još ak su led farovi napred savršen Odlično mu stoji boja
bjelivuk Well-known member Uredništvo foruma 19. svibnja 2015. #165 Jako lijep. Hvala bogu, klasična boja, a ne ove fluorescentno zelene
mirda69 Super Moderator Uredništvo foruma 21. svibnja 2015. #166 Ulovio jučer "legendu"... Pozna neko vlasnika il je to sponzorski
Kizokc Active member 26. svibnja 2015. #169 Upecao ga maloprije ispred kolodvora Koprivnica P.s: gore lijevo u kutu čak i taxi u Koprivnici je C4 II
Upecao ga maloprije ispred kolodvora Koprivnica P.s: gore lijevo u kutu čak i taxi u Koprivnici je C4 II
Kizokc Active member 26. svibnja 2015. #172 Ima DS3, ima DS5, a jednog DS4 sam vidio, neznam el je KC rega...
Franz Well-known member 29. svibnja 2015. #174 Sedam automobila sudarilo se u srijedu oko 17,45 sati na križanju Heinzelove i Ulice grada Vukovara. Među njima i jedna Xsara. Nadam se da je vozač(ica) dobro.
Sedam automobila sudarilo se u srijedu oko 17,45 sati na križanju Heinzelove i Ulice grada Vukovara. Među njima i jedna Xsara. Nadam se da je vozač(ica) dobro.
vborovic C5 modifikator 20. lipnja 2015. #177 3 crvena citroena na slici, jedan noviji od drugoga ...
vborovic C5 modifikator 29. lipnja 2015. #178 Evi danas jedan susret ... sjetio se Zlatka, pa da ga okinem ...
ZlatkoC4 Well-known member 29. lipnja 2015. #179 Kad vidiš C4-II u babylon crvenoj neodoljiv je za oći i objektiv:grin: Ljepo sam ti rekao da je to najljepši citrać na forumu
Kad vidiš C4-II u babylon crvenoj neodoljiv je za oći i objektiv:grin: Ljepo sam ti rekao da je to najljepši citrać na forumu
vborovic C5 modifikator 29. lipnja 2015. #180 ZlatkoC4 je rekao: Ljepo sam ti rekao da je to najljepši citrać na forumu Više... Budem te vidio dok vidiš mojeg nakon remonta ... morali te budemo s pajserom skidati s auta ...
ZlatkoC4 je rekao: Ljepo sam ti rekao da je to najljepši citrać na forumu Više... Budem te vidio dok vidiš mojeg nakon remonta ... morali te budemo s pajserom skidati s auta ...