Citroëni na ulicama - (ne)slučajni susreti

Ax boy

Well-known member
Ajoj ajd barem je tvoj ostao C4 čitav huhhh , zato ja svog pljavka parkiro van drveća hahhahah. Međutim gdje god parkiram u gradu, sve citroeni do mene hmm??

Ax boy

Well-known member
. Moj mali plavi i C3 jedan, okružen danas citroenima, nevjerojatno. Gdje god se parkiram

. Crvenko jedan. Onda kod megića C5 do mene,jedan C4 ,jedan C3. Onda prolazim maksimirskom,lijevo prema miocu skreće Kekin u c4 hahahahaha. Ljudi masovno voze citroene ili ih dosad nisam primjećivao,hmm? :)

Posljednje uređivanje od moderatora:

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Nisam dokumentirao... ali pozdrav kolegi u Xsari trula (višnja) sa cjelogodišnjim Eskimima koji je zapeo na parkingu Konzuma u Crikvi. Kažu da bi kiša mogla stati u petak :D

Ax boy

Well-known member
.

. Moj brother from another mother hahahah( eh rođo neki). Èovjek ga kupio u automehanici- to je bio salon i servis,zar ne ekipa (lool) xDD.

. Prvo xsarica , uvijek neki citroeni oko mene, obožavaju me ,tko će znati.

Posljednje uređivanje od moderatora:

Ax boy

Well-known member
Maaa bravo Dalibore. Točno tako, dobro kaže čovjek. Golf je postao teški kontejner (smeća)užass. Citroenu po kvaliteti i udobnosti( barem njoj)nikad neće niti sluga biti,a ljudi neka se zavaravaju koliko hoće. Baš jučer kod praone na staroj samoborskoj sretnem čovjeka,pravi citroenaš. Lijepi srebrni C4 1.6hdi 2005 coupe. Kaže ništa ne troši,ne shvaća što ljudi imaju protiv francuskih auta.? Da stvar bude bolja, radi u tokiću u sesvetama,zamislite slučajnosti? Haaahhh

Runner

Member
Golf je postao teški kontejner (smeća)užass. Citroenu po kvaliteti i udobnosti( barem njoj)nikad neće niti sluga biti,a ljudi neka se zavaravaju koliko hoće.
Èitam zadnjih dana više tvojih postova, i danas dođem do ovoga i jednostavno ne shvaćam :D Jesi probao nekad Golfa voziti, bar ono duže od jednog dana?

Što se udobnosti tiče okej, Citroen je nenad:cenzura::cenzura::cenzura:iv u klasi kompaktnih (nisam probao C5 pa neću o njemu suditi i tim višim klasama) ali sve ostalo je debelo na strani VW koliko god se mi (vi) trudili sami sebe uvjeravati da to nije tako... Od voznih karakteristika, izolacije, boljih materijala u unutrašnjosti, a i o motorima bi se dalo diskutirati...
Problem je što kod nas svi bi vozili TDI i hdi pa ga vozikaju svaki dan na posao po 3km pa se čude raznim kaosima...

Ax boy

Well-known member
Gle Runner, stari moj. Kao prvo: znam što pričam jer sam vozio golf 5,6 benzin,dizel pa nekog znanja imam. Izvana su neki bomba ali.Unutrašnjost golfova, barem od 5tice nadalje ništa posebno,srednja žalost. Ne mislim na klasike 1,2,3 i 4tvorka-zadnji pošteni model. Frend isto misli a imao ga je-golf nikad više ne bi kupovao. Vozio sam i Audi tdi i Audi ne znam više točno koji motor (Lamborghinijev je imao motor) ,ruku na srce mečka i audi prva liga. Volkswagen precijenjen debelo, pogotovo Caddy koji je sluga ajde berlingiću. Svaku rupu osjeća čovjek i neravninu. Hvala lijepa na tome. Citroen forever :) Živio;;! Nemoj zamjeriti, naravno da su mišljenja različita i ti imaš drugačije iskustvo ili bolje čak. Pozz.

A u vezi vozikanja 3km na posao, kupuju recimo genijalci dizele i onda radi 15 000 godišnje. Mahhh svega ima,slažem se.

Cutac

Prèkaroš
audi prva liga
Je, ja sam u A3 imao neka skupa sjedala, koža i tkanina, grijanje, ovo ono, a bila ko kažnjenička klupa.
Tih, brz, opremljen, ali se ne da sjediti u njemu. Ali je, sa 2.0 TDI jede autocestu sa 160-180 bez muke.

Na vrh