Citroëni na ulicama - (ne)slučajni susreti

Ax boy

Well-known member

Cutac

Prèkaroš
Ovo da se zapali, bilo bi šteta kisika.
Ne znam jesu odvratnije 4 cijevi, spojler ili ove felge na koje svi VAGovci svrsavaju.

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Ne pretjerano, yebena je i ova... ali ih generalno nema više za viditi, pa je sve dobro. A s obzirom na godište auta, tuning je u skladu. Felge su mogle biti bolje, ali s obzirom na cijelinu, ja mu nemogu zamjeriti :)

Cutac

Prèkaroš

Onaj crveni sa ovim felgama :wub:, nema neki smajlic koji slini :D

Meni je bas zato jos gore kada netko, na udobnu limuzinu koje vise nema nigdje, stavi taj neki sportski bodykit.

markan1000

Well-known member
Uh ovaj crveni što je Cutac poslao je krasan.
Ali i Ivanov mi je zanimljiv, još uvijek pleše na granici između zanimljivog / prihvatljivog i seljandruka. Ali respect za izbor auta za čuning :cool:

Ax boy

Well-known member
Lijep je xm ali vrijeme ih je odavno pregazilo, previše novaca za tako star auto a troši brate mili i dizel isto uhhh. Znate šta dobijete za 42,000kn eeeeeee, čovjek nije normalan kad toliko traži za fosilni auto. Međutim naglasio je da je auto za kolekcionare,pa sretno im,za biti izložen negdje i zavoziti 3000 godišnje sjajan je.

Cutac

Prèkaroš
Mengela, ali zna se koja trula visnja je najljepsa :D

Po meni 42000 nije puno za taj auto, ako je dobar. Radije da je atmosferac, ali da uzmem ovako nesto, definitvno bih otisao na put Europom sa njim.

Na vrh