Kako su se dosjetili![]()
Jel, stražnjica kažeš, ko u neke dame kad ima tajice po zimi, a čipk gaćice se vide, jel ufffff?Evo jedan fotkan u ZG koji mi uvijek izmami osmijeh na lice i pokoju slinu u donjem kutu usta
Pogledajte privitak 9837
Pogledajte privitak 9838
Ta stražnjica uf
Pogledajte privitak 9839
P.s. zadnji kraj mu je poravnan sa ovim malenim crvendaćem![]()
Ne, zadnji je mislim 2009ta?Taj C6 je zadnji redizajn - dakle neko 2010-11 godište. Jedinstven auto...
![]()
Aha, ipak do 2012?“Citroën ceased production of the C6 in December 2012, after 23,384 units built.”
Bio je (donekle) sličan 508-ici. Na to si mislio?
U dlaku sa A6 ako ćeš uspoređivat sa AudijemUglavnom jedinstven, klasa sa A8 ako se ne varam?
ČestitkeJa baš razmišljam kako je mudra opcija zbog sinčića i dječjih kolica, C4 picasso
Mislio sam onaj prvi model, ali s obzirom da prodaja 407 stoji, ići ću na varijantu, C4 picasso 2015.
Noviji je Hdi motor.
Zar ne?
![]()
Mislim uzet C4 picasso 2015,16Je, 508, ne 408, mehanički isti ...fulao sam dosta toga u upisu
Hebote do pred koju godinu sam znao napamet svaki jebeni auto na tržištu, motore, opremu... nisam mislio da ću ovako brzo izgubit interes.
A i za ''svog'' starog citraća sam prebrikao table, no nebitno...
U dlaku sa A6 ako ćeš uspoređivat sa Audijem
https://www.carsized.com/en/cars/compare/citroen-c6-2005-sedan-vs-audi-a6-2011-sedan/
Čestitke
Svi su ti HDi, jedino je negdje 2016. bio prelazak na BlueHDI sa dodatkom onog AdBlue sranja.