Citroëni na ulicama - (ne)slučajni susreti

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Ta linija se jako dobro slaže sa modernim projektima, šteta da nisu išli na tako nešto umjesto onih suvova.

A dužan sam i ja dvije fotke… imaju koji mjesec, ali svejedno…

Prva je rezultat lude sreće… ulazim u Zg u skrećem do Kauflanda kraj Arene po par sitnica, a kad ono iz drugog smjera neki poznati Citrać… dovoljno sam ostavio traga na njemu da ga i ovako prepoznam.

Praktički refleksno sam se okrenuo preko duple i gas sa njim da se uvjerim.

Inače ga je drugi vlasnik prodao filipincima sa skoro 300tkm… i stvarno, nutra njih četvero :)

Osim ribe i, čini mi se, bluehdi oznake na gepeku, razlike praktički nema

zeznuo prvi upload, dakle druga slika… raritet na cesti, 408 sa DS značkom:

Posljednje uređivanje:

MacSlavko

Well-known member
Donator foruma
DS9 E-Tense. Zbilja rijetkost. Ne znam je li se to uopće prodavalo u Hrvatskoj?

Bio je (donekle) sličan 508-ici. Na to si mislio?
Iako meni djeluju potpuno različito i iznutra i izvana (nije baš samo “značka” drukčija)…
😎

Prilozi

Posljednje uređivanje:

C5Boy

New member
“Citroën ceased production of the C6 in December 2012, after 23,384 units built.”
Aha, ipak do 2012?
Ah, whatever, jako malo ih viđam po Zagrebu (barem) .
Valjda su preskupi bili.

Ja baš razmišljam kako je mudra opcija zbog sinčića i dječjih kolica, C4 picasso

Mislio sam onaj prvi model, ali s obzirom da prodaja 407 stoji, ići ću na varijantu, C4 picasso 2015.
Noviji je Hdi motor.
Zar ne?
👶😎🤔

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Bio je (donekle) sličan 508-ici. Na to si mislio?

Je, 508, ne 408, mehanički isti ...fulao sam dosta toga u upisu :D
Hebote do pred koju godinu sam znao napamet svaki jebeni auto na tržištu, motore, opremu... nisam mislio da ću ovako brzo izgubit interes.
A i za ''svog'' starog citraća sam prebrikao table, no nebitno...

Uglavnom jedinstven, klasa sa A8 ako se ne varam?
U dlaku sa A6 ako ćeš uspoređivat sa Audijem

https://www.carsized.com/en/cars/compare/citroen-c6-2005-sedan-vs-audi-a6-2011-sedan/
Ja baš razmišljam kako je mudra opcija zbog sinčića i dječjih kolica, C4 picasso

Mislio sam onaj prvi model, ali s obzirom da prodaja 407 stoji, ići ću na varijantu, C4 picasso 2015.
Noviji je Hdi motor.
Zar ne?
👶😎🤔
Čestitke (y)

Svi su ti HDi, jedino je negdje 2016. bio prelazak na BlueHDI sa dodatkom onog AdBlue sranja.

Na vrh