Ako se hoćete riješiti Start - stop sustava treba samo odspojiti akumulator neko vrijeme. Onda auto ne zna koji je akumulator i automatski više ne radi start stop.To ću u skoro vrijeme odraditi
Ako se hoćete riješiti Start - stop sustava treba samo odspojiti akumulator neko vrijeme. Onda auto ne zna koji je akumulator i automatski više ne radi start stop.To ću u skoro vrijeme odraditi
Pošto su na sajmu. Dobar provod.Ne znam u kojoj temi smo raspravljali ali evo ih sada na sajmu nautike na zagrebačkom velesajmu.
Dobra stvar već sam potrošio dva ljepila
Rekao je minus 20%na one cijene iz ponudePošto su na sajmu. Dobar provod.
Tek sad vidim cjenikRekao je minus 20%na one cijene iz ponude
Mali komplet 20 eura
Ja ih imam, i imao sam ih na svakom vozilu! Najbolje od svega mi je što uvijek ostavim odškrinute prozore,i uopče ne brinem oko kiše! Koristim samo prednji par! To, gumeni tepisi i kadica gepeka GLEDRING, zaštitne navlake za sjedala, i zaštita od sunca za vjetrobransko staklo.......,su mi standardna oprema u svakom vozilu!Nakon cijelog lita zujanja i puhanja🫤 evo sam ih naručio u danas ugradio. Sada ćemo vidjeti kako će biti
Guglaj Željava...Su to bunkeri za sklanjanje aviona iz doba SFRJ?
Hehe, jesi ga?Pista mami za stiskanje gasa do kraja
I mi bili nakon mora ove godine, ali je bilo puno turista sa đipovima! I mi se malo provozali unutra, ali nisam daleko! Dosta je vlažno i sklisko bilo, a iz stropa su virile armature! U biti vodio sam svoje da vide gdje sam radio na razminiranju prije cca 5-6 godina! Šokiralo me koliko je opet sve zaraslo. U vrijeme dok smo radili, doslovno skoro nije bilo vegetacije, ubili je strojevima! Žalosno je vidjeti koliki turistički potencijal propada! Šteta što su ga minirali pri povlačenju, a naknadno je pokradeno doslovno sve! Iščupali su sve naponske kablove sa cijelog aerodroma, oko piste iz zemlje!Evo smo otišli malo u pograničnu zonu na izlet.
Vrijeme kao izmišljeno za izlet. Ima se šta vidjeti ali ne bez dobrih lampi ( feniks tk16) mobitel zaboravi, dobar je da se ne spotakneš.
Ovako to izgleda s Feniks tk16
Pista mami za stiskanje gasa do kraja
Čak i noje bilo gužve, taman na mjeru da od nekoga čuješ nešto novo
Velika šteta šta propada, barem prenamjena u vinski podrumI mi bili nakon mora ove godine, ali je bilo puno turista sa đipovima! I mi se malo provozali unutra, ali nisam daleko! Dosta je vlažno i sklisko bilo, a iz stropa su virile armature! U biti vodio sam svoje da vide gdje sam radio na razminiranju prije cca 5-6 godina! Šokiralo me koliko je opet sve zaraslo. U vrijeme dok smo radili, doslovno skoro nije bilo vegetacije, ubili je strojevima! Žalosno je vidjeti koliki turistički potencijal propada! Šteta što su ga minirali pri povlačenju, a naknadno je pokradeno doslovno sve! Iščupali su sve naponske kablove sa cijelog aerodroma, oko piste iz zemlje!
Nisam, bilo je dosta divljači, fazana okolo piste pa mi se nije dalo riskirati.Hehe, jesi ga?
Ja sam VTS dignuo 200, ako se dobro sjećam, nekad u 5. mjesecu na toj pisti.
Javi kako si zadovoljan s bukom i kvalitetom. I molim link za kupnjuEvo smo otišli malo u pograničnu zonu na izlet.
Vrijeme kao izmišljeno za izlet. Ima se šta vidjeti ali ne bez dobrih lampi ( feniks tk16) mobitel zaboravi, dobar je da se ne spotakneš.
Ovako to izgleda s Feniks tk16
Pista mami za stiskanje gasa do kraja
Čak i noje bilo gužve, taman na mjeru da od nekoga čuješ nešto novo