mirda69 Super Moderator Uredništvo foruma 13. lipnja 2011. #461 Re: Citro druženja i susreti !!! Onda se nađemo prekosutra
skafetin New member 13. lipnja 2011. #462 Re: Citro druženja i susreti !!! mirda69 je rekao: Onda se nađemo prekosutra Više... može ok
mirda69 Super Moderator Uredništvo foruma 13. lipnja 2011. #463 Re: Citro druženja i susreti !!! Deda,jesi ti za ??
deda New member 13. lipnja 2011. #464 Re: Citro druženja i susreti !!! Jeste za kod mene,ljepa priroda,hladovina,može inspekcija uradaka,bacimo koji čevap na roštilj uz hladno pivce?
Re: Citro druženja i susreti !!! Jeste za kod mene,ljepa priroda,hladovina,može inspekcija uradaka,bacimo koji čevap na roštilj uz hladno pivce?
mirda69 Super Moderator Uredništvo foruma 13. lipnja 2011. #465 Re: Citro druženja i susreti !!! Kada
deda New member 13. lipnja 2011. #466 Re: Citro druženja i susreti !!! Pa kada vam paše,evo preksutra popodne da može i Laky?
mirda69 Super Moderator Uredništvo foruma 13. lipnja 2011. #468 Re: Citro druženja i susreti !!! Kad popodne ??
skafetin New member 13. lipnja 2011. #469 Re: Citro druženja i susreti !!! JOs jedno pitanje sa boljim polovicama ili solo
mirda69 Super Moderator Uredništvo foruma 13. lipnja 2011. #470 Re: Citro druženja i susreti !!! To i mene zanima Jerbo moja polovica radi popodne..
deda New member 13. lipnja 2011. #471 Re: Citro druženja i susreti !!! A što bi mi bez žena,kako kome paše.
skafetin New member 13. lipnja 2011. #472 Re: Citro druženja i susreti !!! mirda69 je rekao: To i mene zanima Jerbo moja polovica radi popodne.. Više... a do koje ure radi
Re: Citro druženja i susreti !!! mirda69 je rekao: To i mene zanima Jerbo moja polovica radi popodne.. Više... a do koje ure radi
mirda69 Super Moderator Uredništvo foruma 13. lipnja 2011. #473 Re: Citro druženja i susreti !!! Dođe oko 19 uri..
deda New member 13. lipnja 2011. #474 Re: Citro druženja i susreti !!! Pa niš stavi je na vlak i pokupimo je dolje na stanici,a mi dotle sredimo sve,biće taman.
Re: Citro druženja i susreti !!! Pa niš stavi je na vlak i pokupimo je dolje na stanici,a mi dotle sredimo sve,biće taman.
mirda69 Super Moderator Uredništvo foruma 13. lipnja 2011. #475 Re: Citro druženja i susreti !!! Neznam..vidit ćemo još :whistlingna radi u Dubravi.. Al ja dojdem sigurno e,a neznamo jel Lakyu paše
Re: Citro druženja i susreti !!! Neznam..vidit ćemo još :whistlingna radi u Dubravi.. Al ja dojdem sigurno e,a neznamo jel Lakyu paše
deda New member 13. lipnja 2011. #476 Re: Citro druženja i susreti !!! Znam,onda ode na bus i javi kad stigne i netko skokne autom do glavne ceste i doveze je do mene.Nije daleko,ima nekih 800m.
Re: Citro druženja i susreti !!! Znam,onda ode na bus i javi kad stigne i netko skokne autom do glavne ceste i doveze je do mene.Nije daleko,ima nekih 800m.
mirda69 Super Moderator Uredništvo foruma 13. lipnja 2011. #477 Re: Citro druženja i susreti !!! OKe..bumo se dogovorili nekaj
1587 VTS New member 13. lipnja 2011. #478 Re: Citro druženja i susreti !!! Blago vama Dobro drustvo, citroeni, rostilj i pivice A di sam ja u toj prici
Re: Citro druženja i susreti !!! Blago vama Dobro drustvo, citroeni, rostilj i pivice A di sam ja u toj prici
mirda69 Super Moderator Uredništvo foruma 13. lipnja 2011. #479 Re: Citro druženja i susreti !!! U Splitu ??