mirda69 Super Moderator Uredništvo foruma 21. lipnja 2011. #501 Re: Citro druženja i susreti !!! A niš..bumo spali po autima Več bumo se nekak snašli..uostalom,ko da moramo spati :whistling:
Re: Citro druženja i susreti !!! A niš..bumo spali po autima Več bumo se nekak snašli..uostalom,ko da moramo spati :whistling:
skafetin New member 21. lipnja 2011. #502 Re: Citro druženja i susreti !!! Pa sanać ćemo se imamo dobru lokaciju za vikend odlično od petka do nedilje malo će se ko da se naspava:grin:
Re: Citro druženja i susreti !!! Pa sanać ćemo se imamo dobru lokaciju za vikend odlično od petka do nedilje malo će se ko da se naspava:grin:
mirda69 Super Moderator Uredništvo foruma 21. lipnja 2011. #504 Re: Citro druženja i susreti !!! Darac,ovdi bi mogli s medvidima plesat i pit ROFLROFLROFL
1587 VTS New member 21. lipnja 2011. #505 Re: Citro druženja i susreti !!! mirda69 je rekao: Darac,ovdi bi mogli s medvidima plesat i pit ROFLROFLROFL Više... Juhuuuu, hahaha ROFL
Re: Citro druženja i susreti !!! mirda69 je rekao: Darac,ovdi bi mogli s medvidima plesat i pit ROFLROFLROFL Više... Juhuuuu, hahaha ROFL
mirda69 Super Moderator Uredništvo foruma 21. lipnja 2011. #506 Re: Citro druženja i susreti !!! Onaj "tvoj" bambus bi i njih pripitomija LOLLOLLOL
1587 VTS New member 21. lipnja 2011. #507 Re: Citro druženja i susreti !!! :angel: Vidis, imamo sigurno prirucno rjesenje i za medvide Posto smo se onda i po tom pitanju osigurali, samo treba dogovorit datum, a ja cu osigurat malo vece zalihe, ako mede budu zedni
Re: Citro druženja i susreti !!! :angel: Vidis, imamo sigurno prirucno rjesenje i za medvide Posto smo se onda i po tom pitanju osigurali, samo treba dogovorit datum, a ja cu osigurat malo vece zalihe, ako mede budu zedni
mirda69 Super Moderator Uredništvo foruma 21. lipnja 2011. #508 Re: Citro druženja i susreti !!! 1587 VTS je rekao: samo treba dogovorit datum Više... Po meni,najkasnije početak 9 mj :whistling: sve poslje toga je lutrija u Lici
Re: Citro druženja i susreti !!! 1587 VTS je rekao: samo treba dogovorit datum Više... Po meni,najkasnije početak 9 mj :whistling: sve poslje toga je lutrija u Lici
deda New member 21. lipnja 2011. #509 Re: Citro druženja i susreti !!! Kakvi medeki,kad se mi urokamo,medvedi buju sami pobegli.
skafetin New member 27. lipnja 2011. #510 Re: Citro druženja i susreti !!! evo me opet na ovoj temi,,,ono da se ne zaboravi, kad bi mogli da se počmemo dogovarat a da ne bude zadnji dan
Re: Citro druženja i susreti !!! evo me opet na ovoj temi,,,ono da se ne zaboravi, kad bi mogli da se počmemo dogovarat a da ne bude zadnji dan
mirda69 Super Moderator Uredništvo foruma 27. lipnja 2011. #511 Re: Citro druženja i susreti !!! Jučer ??
mirda69 Super Moderator Uredništvo foruma 27. lipnja 2011. #513 Re: Citro druženja i susreti !!! Poznavajuč nas,dogovori će počet negdi otprilike dva dana prije :doh:ROFLROFL
Re: Citro druženja i susreti !!! Poznavajuč nas,dogovori će počet negdi otprilike dva dana prije :doh:ROFLROFL
skafetin New member 27. lipnja 2011. #514 Re: Citro druženja i susreti !!! A ništa onda iza godišnjih,,,stavimo ovu temu u stanje mirovanja do daljneg:whistling:
Re: Citro druženja i susreti !!! A ništa onda iza godišnjih,,,stavimo ovu temu u stanje mirovanja do daljneg:whistling:
D darekb New member 4. srpnja 2011. #515 Re: Citro druženja i susreti !!! Kakva je to karavana išla jučer kroz Karlovac? Kraićkom oka sam uhvatio dva DS-a, GS i par Diana(možda sam fulao pošto sam ih vidio u daljini)
Re: Citro druženja i susreti !!! Kakva je to karavana išla jučer kroz Karlovac? Kraićkom oka sam uhvatio dva DS-a, GS i par Diana(možda sam fulao pošto sam ih vidio u daljini)
c5 dr Member 4. srpnja 2011. #516 Re: Citro druženja i susreti !!! Dobro si vidio krenuli iz auto luke u dubravi
deda New member 4. srpnja 2011. #517 Re: Citro druženja i susreti !!! Susret Citroencluba Croatia,samo za odabrano društvo,ne može tamo bilo tko.
Re: Citro druženja i susreti !!! Susret Citroencluba Croatia,samo za odabrano društvo,ne može tamo bilo tko.
deda New member 4. srpnja 2011. #519 Re: Citro druženja i susreti !!! Valentino Valjak,profesor teologije i povjesti,zakaj te interesira?
Dalibor Dado Tornado 4. srpnja 2011. #520 Re: Citro druženja i susreti !!! borac je legenda, nikad nismo ošli na sljeme biciklima ali vozio je ZX neko vrijeme, kaj ne car
Re: Citro druženja i susreti !!! borac je legenda, nikad nismo ošli na sljeme biciklima ali vozio je ZX neko vrijeme, kaj ne car