Citro druženja i susreti (neformalni dogovori)

ZlatkoC4

Well-known member
Prijedlog admin-u, s obzirim da je očito problem u broju postova za pregled određene sekcije, dal se to može napisati u poruci greške koja se dobiva (ja znam u čemu je problem, drugi korisnici možda ne budu skužili), jer se trenuto dobiva:

"
1 - Vašem korisničkom računu nije dozvoljen pristup ovoj sekciji.
2 - Tražena akcija u ovom forumu nije dopuštena/je zaključana.
3 - Ako pokušavate poslati post, administrator je možda suspendirao Vaš korisnički račun, ili ga još niste aktivirali E-mailom. Zato provjerite Inbox adrese koju ste naveli pri registraciji.
"

Pa da se dopuni da možda korisnik nema dovoljan broj postova (točka 1 ili 1A) ?
Ako hočeš pošalji mi na private e-mail pa ti cimnem slike.

ZlatkoC4

Well-known member
Istra, Kvarner:
Ajde da vas čujem koliko vas ima zainteresiranih za jedan susret na pol puta između Rijeke i Pule.
Lako čemo lokaciju zdogovoriti.
Ajde Bjeli-vuče urgiraj.

Pišite predlagajte pa da nešto napravimo.:grin:

Npr.
Subota 28.03.2015g
Subota 04.04.2015g.
Subota 11.04.2015g.
Subota 18.04.2015g.
Naravno da se mogu odazvati i svi drugi Citronaši iz HR, BIH, SR, SLO svi koji se žele družiti sa svojim Citroenima i Citronašima:grin:

A da sve podsjetim tko želi u Bačku Palanku na susret Citronaša 24.04.2015 neka se jave Zmixu da ih zmixa u susret:grin:
Ne propustite priliku poslje vam bude žao.

Istra, Kvarner:
Ajde da vas čujem koliko vas ima zainteresiranih za jedan susret na pol puta između Rijeke i Pule.
Ajde Bjeli-vuče urgiraj.

Pišite predlagajte pa da nešto napravimo.:grin:

Npr.
Subota 28.03.2015g
Subota 04.04.2015g.
Subota 11.04.2015g.
Subota 18.04.2015g.
Naravno da se mogu odazvati i svi drugi Citronaši iz HR, BIH, SR, SLO svi koji se žele družiti sa svojim Citroenima i Citronašima:grin:

A da sve podsjetim tko želi u Bačku Palanku na susret Citronaša 24.04.2015 neka se jave Zmixu da ih zmixa u susret:grin:
Ajde sad čete vidjeti kad nas se skupi 20-30 Citrača:D

Posljednje uređivanje:

Zmix

New member
Zlatko, svaka ti čast!
Za ovo imaš dva 'ladna Dunđerska od mene. :cool:

bjelivuk

Well-known member
Uredništvo foruma
Ajde Bjeli-vuče urgiraj.
U Rijeci sam do daljnjeg. S obe strane mi odgovara. :D :D

ZlatkoC4

Well-known member
Zlatko, svaka ti čast!
Za ovo imaš dva 'ladna Dunđerska od mene. :cool:
Ma može i jelenka:grin:

U Rijeci sam do daljnjeg. S obe strane mi odgovara. :D :D
Nadam se da će se odazvati u što većem broju. Ima vas tu dosta koji ste na forumu iz istre i kvarnera pa evo prilike da napravimo susret Citronaša Kvarnera i Istre.
Ako se odazovete na jedan od datuma ja evo iz slavonije dolazim na susret. A pozivam i sve druge da se odazovu ako su to u mogučnosti.

Istra, Kvarner:
Ajde Bjeli-vuče urgiraj.

Pišite predlagajte pa da nešto napravimo.

Npr.
Subota 28.03.2015g
Subota 04.04.2015g.
Subota 11.04.2015g.
Subota 18.04.2015g.
Naravno da se mogu odazvati i svi drugi Citronaši iz HR, BIH, SR, SLO svi koji se žele družiti sa svojim Citroenima i Citronašima

A da sve podsjetim tko želi u Bačku Palanku na susret Citronaša 24.04.2015 neka se jave Zmixu da ih zmixa u susret
Ne propustite priliku poslje vam bude žao
Hajde da vas vidim jadrane plavi, što šutite jedini se BiliVuk javio. :D

Kojim intezitetom prijavljivanja mi se javljaju Citronaši s Kvarnera i Istre. Za Citroen susret Kvarnera i Istre.
Izgleda da ču ja sam sa našim modom Bjelimvukom na kavicu negdje u Rijeci ili okolici.:D

vborovic

C5 modifikator
Èisto da pitam, kad me već Zlatko cimnuo, koji bi bio interes druženja u Varaždinu (okolica), poludnevno / dnevno, jedan lijepi vikend (subota ili nedjelja)? Ja bi mogao organizirati prehranu u nekom od restorana (prema broju ljudi, a da ima parking i da je lako dostupan), i eventualne dodatne sadržaje (letenje, vožnja čamcem, itd) ... besplatno teško da bude to sve, ali bi cijene saznao unaprijed, tako da bi ljudi znali što ih čeka prije polaska/dolaska ... vrijeme održavanja od travnja nadalje, dok se dani produže i vrijeme proljepša ...

ZlatkoC4

Well-known member
Èisto da pitam, kad me već Zlatko cimnuo, koji bi bio interes druženja u Varaždinu (okolica), poludnevno / dnevno, jedan lijepi vikend (subota ili nedjelja)? Ja bi mogao organizirati prehranu u nekom od restorana (prema broju ljudi, a da ima parking i da je lako dostupan), i eventualne dodatne sadržaje (letenje, vožnja čamcem, itd) ... besplatno teško da bude to sve, ali bi cijene saznao unaprijed, tako da bi ljudi znali što ih čeka prije polaska/dolaska ... vrijeme održavanja od travnja nadalje, dok se dani produže i vrijeme proljepša ...
Svaka ti na mjestu, pravi forumaši budu se okupili a drugi neka plaću. :D
Samo nemoj za 24.04.2015. Susret u Bačkoj Palanci. :euforija:
Ako tko želi se još prijaviti neka se javi našem forumašu zmixu-samo ondulacija je trajna.:D

ZlatkoC4

Well-known member
Rekao sam vikend, tako da bi moglo biti 25.04. ... :D ...
:grin: onda bih bio sam na susretu jer mi smo 24,25,26.2015 u Bačkoj :D

Ali tvoja inicijativa je ok vidi tamo 5,6mj Pa se vidimo u gradu Varaždinu:palac-gore: a doče ti sigurno i Ami a i još najmanje dva c3 picaso da naprave malo kilometara i da im se otpuše prašina sa karoserije:D

Zmix

New member
Upravo tako ipak je to največi skup Citronaša :palacgore:
Tako nekako i ispada.
Bez imalo skromnosti pošto sam ja organizator, mogu slobodno reći da je na ovim našim prostorima BP susret najmasovniji unazad nekoliko godina.

ZlatkoC4

Well-known member
Tako nekako i ispada.
Bez imalo skromnosti pošto sam ja organizator, mogu slobodno reći da je na ovim našim prostorima BP susret najmasovniji unazad nekoliko godina.
A što češ moram malo da te poguram u organizaciji ili kako stručno kažu PR Menadžer..:cool::cool::D

Pa ipak smo mi neki direktori :grin::grin:
A tajnice na bolovanju:rofl:

A ove godine biče više Francuza uz Dunav nego li u Parizu:grin:

Na vrh