đak prvakOna valjda misli da smo mi đaci. :rofl:
Na susret u Srbiju ide dvoje ljudi s foruma (koliko znam).Neka bude plan svibanj/lipanj za Vž, pa onda dok se elementi poslože možemo konkretizirati tko, gdje i što
Nije CFH susret...nego susret Citroenasa. Valjda ne moram dalje razlike objasnjavat.Ja se ne bi htio miješati, ne znam koliko ljudi s foruma tamo ide, niti mi je bila namjera raditi konkurenciju ... ali da je bezveze da je najveći CFH susret van Hrvatske (ako je stavrno tako, ne znam), je ... to ne znači da se to ne može promijeniti ... lako si i ja nabavim tajnice i ostalu logistiku ako zatreba ...
To bi bilo alac-gore: treba pokazati da ima citrača i dobre voljeAj sad kad dojde malo lepše vreme, bil bi red da se organizeramo v male vekšem broju
Svaki susret treba podržati ma gdje on bio kad se sastaju Citronaši.Na susret u Srbiju ide dvoje ljudi s foruma (koliko znam).
Mislim da tvoja inicijativa ne interferira sa susretom udaljenim 400 km u drugoj državi. Treba je podržati!
Pohvalnoalac-gore: iako bih bilo ljepo da svi koji su članovi foruma imaju naljepnicu foruma na vozilu i na susretima kapu ili majicu sa Citroen obilježima.Ja sam si naručio Citroen majicu, tako da sam za neko buduće druženje spreman ... ...
To nikako ne konkurira ideji koju je predložio Borovic.Susret u Srbiji je međunarodni susret jer tamo su ljudi iz BIH, SR, HR. I bude citronaša iz Hrvatske koji nisu na našem forumu.
Ali to treba podržati i naravno doči i vidjeti tko može.
Naravni da ne konkurira niti je tko rekao da je konkurencija. Ja sam ga i cimnio da to pokrene i pozdravljam njegovu ideju, i podržavam susret u Varaždinu ili bilo gdje u HR i drugim državama.To nikako ne konkurira ideji koju je predložio Borovic.
Nikad ne reci nikad ... ... reference radi, iza sebe imam suorganizaciju aeromitinga (jedan od samo 4 čovjeka) na kojem je u 2 dana bilo preko 6000 ljudi ... e sad, naravno da ne ciljam na tako nešto veliko, ali, ako bi se masa pokrenula, mislim da nije problem poragovarati sa nekim ljudima, tu i tam koji sponzor, auto kuća, tako nešto ... pa da druženje dobije neku formu ... recimo da bi se moglo poraditi na tome, ali, prvo da vas dovučemo ovamo u kojem god broju ... ...A BP ne može konukurirati nikako.