Kizokc
Active member
Ma ja bi radije negdje gdi nebih bio na poslu da mogu uživati, i negdje gdje možemo sve skupa pile poslikati ;-)Prisutan
Može već sutra kod kize u bircu..
I meni paše iza 15h na dalje..
Pixeli su spremni..
Ma ja bi radije negdje gdi nebih bio na poslu da mogu uživati, i negdje gdje možemo sve skupa pile poslikati ;-)Prisutan
Može već sutra kod kize u bircu..
I meni paše iza 15h na dalje..
Pixeli su spremni..
Možete vi i kakvog pajcka poslikat, bolje nego li (pile)Ma ja bi radije negdje gdi nebih bio na poslu da mogu uživati, i negdje gdje možemo sve skupa pile poslikati ;-)
samo recite mijesto i vrijeme i ja dolazim..Ma ja bi radije negdje gdi nebih bio na poslu da mogu uživati, i negdje gdje možemo sve skupa pile poslikati ;-)
Direktori i trudne tajnice:grin:Zlatko, nema susreta dok ti i ja ne uzmemo stvari u svoje ruke.
Ja sam pokušavao sve ove godine...sad je red na mlađimaVaraždin ništa za sad, Koprivnica isto izgleda zamrla ... ispada da je Zlatko jedini ovdje ovlašten za nekakvu organizaciju ...
je je na mlađima je redJa sam pokušavao sve ove godine...sad je red na mlađima
Uvjek za. odredi datum i program otprilike što i gdje i stavi popis i pogurati čemo da se odazove već neko i osim mene.:grin:Kako sam prije rekao, za Vž se da nešto organizirati, ali se nitko osim Zlatka i C4_power-a ako se dobro sjećam eksplicitno nije javio ... ako ne prije, onda bar za Špancirfest da dođete u organiziranom broju ...
hihi npr u 9mj:grin:Možda na jesen.
Samo što je susret od tri dana prekratak da se još više upoznamo, ali zato postoje i drugi susreti i druženja. a biće toga ljudi moji i više samo malo dobre volje, i iza vas ostane nezaboravno druženje. A koliko tek vrjedi diljem države ili bolje rečeno država imati ljude koje poznaješ, do kojih možeš navratiti na čašicu razgovora, prenočiti razmjeniti iskustva o našim citroenima itd.Upravo tako, Zlatko.
Evo, na primer, ja bih načisto crk'o da te nisam upoznao. :rofl: