Kizokc
Active member
Ma ja bi radije negdje gdi nebih bio na poslu da mogu uživati, i negdje gdje možemo sve skupa pile poslikati ;-)Prisutan
Može već sutra kod kize u bircu..
I meni paše iza 15h na dalje..
Pixeli su spremni..![]()
Ma ja bi radije negdje gdi nebih bio na poslu da mogu uživati, i negdje gdje možemo sve skupa pile poslikati ;-)Prisutan
Može već sutra kod kize u bircu..
I meni paše iza 15h na dalje..
Pixeli su spremni..![]()
Možete vi i kakvog pajcka poslikat, bolje nego li (pile)Ma ja bi radije negdje gdi nebih bio na poslu da mogu uživati, i negdje gdje možemo sve skupa pile poslikati ;-)
samo recite mijesto i vrijeme i ja dolazim..Ma ja bi radije negdje gdi nebih bio na poslu da mogu uživati, i negdje gdje možemo sve skupa pile poslikati ;-)
Direktori i trudne tajnice:grin:Zlatko, nema susreta dok ti i ja ne uzmemo stvari u svoje ruke.![]()
Ja sam pokušavao sve ove godine...sad je red na mlađimaVaraždin ništa za sad, Koprivnica isto izgleda zamrla ... ispada da je Zlatko jedini ovdje ovlašten za nekakvu organizaciju ...![]()
je je na mlađima je redJa sam pokušavao sve ove godine...sad je red na mlađima
Uvjek za. odredi datum i program otprilike što i gdje i stavi popis i pogurati čemo da se odazove već neko i osim mene.:grin:Kako sam prije rekao, za Vž se da nešto organizirati, ali se nitko osim Zlatka i C4_power-a ako se dobro sjećam eksplicitno nije javio ... ako ne prije, onda bar za Špancirfest da dođete u organiziranom broju ...![]()
hihi npr u 9mj:grin:Možda na jesen.
Samo što je susret od tri dana prekratak da se još više upoznamo, ali zato postoje i drugi susreti i druženja. a biće toga ljudi moji i više samo malo dobre volje, i iza vas ostane nezaboravno druženje. A koliko tek vrjedi diljem države ili bolje rečeno država imati ljude koje poznaješ, do kojih možeš navratiti na čašicu razgovora, prenočiti razmjeniti iskustva o našim citroenima itd.Upravo tako, Zlatko.
Evo, na primer, ja bih načisto crk'o da te nisam upoznao. :rofl: