Citro druženja i susreti (neformalni dogovori)

ZlatkoC4

Well-known member
Evo ako je tko sutra 11.05 Ponedjeljak. slobodan i ima volje izači na kavicu ili čašicu razgovora ja sam u Gorici-Zagrebu neka se javi svejedno gdje. A sutra navečer sam negdje okolo ulice Valentina Vodnika od 18 do 20h pa može tko hoče i tamo negdje da se nađemo:grin:

Evo ako je tko sutra 11.05 Ponedjeljak. slobodan i ima volje izači na kavicu ili čašicu razgovora ja sam u Gorici-Zagrebu neka se javi svejedno gdje. A sutra navečer sam negdje okolo ulice Valentina Vodnika od 18 do 20h pa može tko hoče i tamo negdje da se nađemo:grin:
NEKO ZA KAVU DANAS :kava::grin:
Pivu ili...
Ja častim:grin:

Posljednje uređivanje:

ZlatkoC4

Well-known member
Ove Zagrebčane ni zaglvu ni za rep.
Nebi ih iz fotelje i sa tipkovnice istjerao niti puškom.:D

Pa ljudi družite se. Proletit će vam život u tili čas.:grin:

ZlatkoC4

Well-known member
Zlatko bolje javi dok si u Koprivnici, tu nas se bude 2-3 minimalno skupilo pa odemo na piće ;-)
Ne brinite budem vas posjetio i u Koprivnici, ta nije Koprivnica priko svita:grin:
A probajte onda da se ne odazovete:grin:

vidio sam objavu kasno , ali zaboravio .Radim kuca poso , znas di sam , samo navrati nemos fulat .Na poslu stalno :(
ok! zovem drugi put na mob jer očito forum je slabo online:grin:

Je, vidjeli smo pokušaj ... pa ništ od toga ... :)
Istina! pa ipak moram ja neš organizirati inače ništa od toga:grin:

pokra89

Well-known member
Ove Zagrebčane ni zaglvu ni za rep.
Nebi ih iz fotelje i sa tipkovnice istjerao niti puškom.:D

Pa ljudi družite se. Proletit će vam život u tili čas.:grin:
ma aj ti u split i to je to.
usput ako ima ko iz splita za pivu, tu sam :whistling:

pokra89

Well-known member
svi u split dolaze na lito a on na jesen. uvik naopako. al vec vidim scenarij da cu ja dobit posao negdi po BiH i da me tada nece bit u Splitu. zato gledaj da je vikend u pitanju :angel:

ZlatkoC4

Well-known member
Zlatko, slobodno ... da i ti budeš jednom pozvan, a ne da si stalno taj koji poziva ...
Rado bih ali ovaj sam vikend sa ženom u Vinkovcima jučer imala rođendan, malo feštali i tako. Ali često sam u Zg tako da se javim i idemo naravno:grin:

svi u split dolaze na lito a on na jesen. uvik naopako.
Ma pusti ga sigurno nije terapiju, uzea pa zamenia lito i jesen:D

Biće kako deca kažu
Ova ti je dobraLOL a dica kao pričaju kad se rode:rofl::rofl:
pa ti budu rekli idemo tata mi na jesen kod čika pokre u Split:D

vborovic

C5 modifikator
Kolega Randy i ja smo se našli na kavi, dao mi je svoju CFH naljepnicu viška (još jednom zahvaljujem), malo razmijenili iskustva oko automobila i iskoristili ne baš lijepo poslijepodne (al bar nije bilo kiše) ...

Uglavnom, za Vž druženje (i okolica), tu sam ... :weeabooface:

ZlatkoC4

Well-known member
Evo danas sam u Varaždinu sa ženom oko 17:30h pa ako je netko za kavicu neka se javi. :grin:
Ja sem Varaždinec- Varaždinec:whistling::whistling:

Na vrh