re: Citroen C4 1.6 HDi by "deelux"
pa evo mi (moja obitelj i ja) smo vrlo zadovoljni s našim. prošla je godina dana i 13.000km, od toga je stvarno velika većina gradske vožnje, ali bilo je i autoceste i otvorene. motor je onaj osnovni, 1.4 vti, paket opreme medveščak pojačan za automatsku klimu i moram reći da smo u ovih godinu dana stvarno jako zadovoljni i sa lakom na njemu, i sa opremom koju smo dobili i s motorom... :surprised:
dakle nema famoznih cvrčaka, ništa ne škripi, ne guli se boja, volan nisam doživio da trese neovisno o brzini i cesti, a auto je za svoju klasu udoban i prostran sasvim dovoljno da se 4 odrasle osobe u miru voze...
o samom motoru ja osobno imam samo riječi hvale, iako je mal i najslabiji, ja sam sasvim zadovoljan njegovom snagom i smatram da je čak i taj osnovni dovoljan za neku normalnu voznju, bez forsiranja i kršenja zakona... autoput i 120-130 donose relativnu tišinu u kabinu, a potrošnja nije tako velika, u uvjetima otvorene obične ceste me još više oduševio jer se potrošnja može fino spustiti na brzini od nekih 90 km/h, a po gradu sve ovisi o gužvi i semaforima, to je tako kod svakoga...
budući da radimo 10.000-15.000km godišnje nismo ni gledali dizele i
sve u svemu nakon godinu dana prezadovoljni, nek mu je još makar 10 takvih dobrih godina :whistling: