@Profiler, dugo nisam ulazio u temu, ne znam da li si rijesio problem. Na service citroen imaju zadane vrijednosti prednjeg i zadnjeg kraja, podizanje ili spustanje zadnjeg ovjesa se vrsi zakretanjem nosaca senzora na jednu ili drugu stranu, ali to ne bih preporucio jer veoma malo zakretanje pravi poprilicnu razliku u visini, pa je po meni najbolje to ostaviti ovlastenom servisu, kao sto sam i ja uradio kada sam mijenjao zadnji senzor visine.
A za ostale clanove, vratio bih se malo unazad kroz temu, danas sam dosao do auta nakon 5-6 dana, i prednji kraj je bio poprilicno spusten. Ne brine me to ni najmanje, snimio sam video cisto da vam pokazem kako to kod mene izgleda. Nakon sat-dva se spusti malo, nakon par dana stajanja uglavnom bude ova visina, otprilike 2 prsta stanu izmedju gume i ruba blatobrana, i prilikom otkljucavanja auta odmah pali pumpu i vraca auto u polozaj za voznju. I da, opet mi se poceo javljati economy mode, zadnja 3-4 mjeseca na skoro svakom paljenju, akumulator star godinu i koji mjesec. Prije 10 dana odem da promijenim sijalice, i hajde, za svaki slucaj otkopcam akumulator, i prilikom toga uradim bsi reset. Nakon toga se vise nije nijednom upalio.
[ame]https://youtu.be/KxrfEfeIkO8[/ame]