Mozda senzor nije tocan. Ako je previsok ili prenizak osjetis razliku. A i selen blokove pregledaj. I meni je kum rekao da su ok,ali ako bas zelis i da budemo sigurni 100%,mijenjamo jer su jeftini. I ja sam ih zamijenio i sada je dosta bolje. Ali na mom su mijenjani cilindri na 100kkm pa sam bio siguran da nisu cilindri.
A možeš i pregledat tlak u posudi od ulja. Ona klasična fora spustiš ga na najniže pa zavrneš čep (najprije odvrneš naravno
),nakon toga vozi da se sam podigne na normalnu razinu ili ga sam podigni na dugmiće svejedno. Ako je sada mekši,možda je i posuda pod prevelikim tlakom.
Nažalost,slabo ima majstora koji su tata mata za hidrauliku,ovdje u Istri nisam našao nijednog. KAd ti netko kaže da zna sve a kad ga stavi na dizalicu ne podigne auto na najvišu razinu,onda znaš koliko je sati. ja tražim već 4 godine nekoga za hidrauliku i automatski mijenjač da mi mijenja ulje, da kontrolira sve kad idem na put i sl. Svi nešto palamude a ustvari nemaš se na koga osloniti. Možda i ima,ali eto nisam uspio naći. Za ostale stvari imam kuma i njegovog frenda koji su zajedno radili u Peugeotu 10 godina pa su ok.