Automatic
Well-known member
Re: Citroeni u oglasima
Bez uvrede ali dok je izašel c5 za c6 se još nije ni znalo.A xantiu je zamenil c4 samo kaj nema hidraulike.C5 je klasa auta nastala od xm ,xantia je u klasi vectre ili c klase ,a c5 omege ili e klase.C6 je rađen kasnije i zašao je kao novija linija.Po vama mislim da c 5 bu taki u klasi spačeka .J..iga dečki nebude išlo baš tak .Držim do xm ali mislim da je C5 ipak puno lijepši i bolji auto,to mi dođe isti ko da ga uspoređujem sa C6 .Nemogu c5 usporedit sa njime a xm pogotovo.Inače xantia se proda a xm koji je bio prije godinu dana u oglasu još uvijek je na istom mjestu (kraj plota ili u bašći),žao mi tih auta jer su mi dragi i znam da su krstarice.Nažalost zbog neimaštine i ljudi koji nemaju para i C5 vidim kraj plota za koju godinu a i c 6 čeka ista sudbina.Zato smo tu da probamo tu trdiciju promjenit.Ako gledamo cijene onda je spaček najbolji auto koji je citroen napravio(još ide,ima cijenu i do 6000 eura,i jeftin je za održavanje,ja osobno mislim da je to najbolji citro ikad proizvaden):wtf:
C5 je zamenio Xantiu ne Xm-a.
Xm-a je zamenio C6 a ne C5 !
Bez uvrede vlasnicima C5 ali izgleda da je po po hijerarhiji,Xm za celu klasu iznad C5.
Evo malo vise informacija:
http://en.wikipedia.org/wiki/Citroen_XM
Posljednje uređivanje: