• Obavezno pročitati - Pravila oglasnika 

- Oglas se otvara kao zasebna tema.

- Naslov teme zbog preglednosti i jasnoće mora biti deskriptivan, npr. u obliku P: Citroen C4, 1.6 HDi, 2005. ili K: kompresor klime za Xantiju 1.9 ili P: elektromotor podizača stakala za Saxo. Naslov ne smije izgledati P: dijelove ili samo Prodajem.
    Oglasi bez pravilnog naslova uklonit će se bez upozorenja.

- Oglas mora obavezno sadržavati informacije o automobilu (godinu, kilometražu, vrstu motora te ostale bitne značajke) i obavezno fotografiju oglašavanog vozila. Oglasi bez fotografije obrisat će se bez upozorenja.

- Stavljanje linkova (poveznica) na druge stranice (npr. internetske oglasnike) u sadržaj oglasa nije dopušteno. Oglasi koji sadrže linkove na druge stranice uklonit će se bez upozorenja. Od ove odredbe izuzima se jedino revijalna tema naziva "Citroeni u oglasima".

- Prodavač, odnosno Kupac mora naglasiti kakav način komunikacije želi, bilo da je riječ o e-mailu, telefonu ili putem PP-a (Privatnih Poruka). Vodite računa o izboru komunikacije. Npr. ako mislite da nećete moći pristupiti forumu, odnosno internetu tjedan ili više dana nemojte navesti PP, odnosno e-mail kao željeno sredstvo komunikacije.

- Nakon ispunjenja ponude ili potražnje dužni ste o tome izvijestiti u sklopu teme ostale članove kako se oglas više ne bi povlačio, a uredništvo foruma moglo zatvoriti oglas.

- Oglašavanje u kategoriji foruma Citroën oglasnik rezervirano je isključivo za članove foruma, odnosno fizičke osobe. - Zabranjeno je direktno reklamiranje tvrtki ili bilo koji drugi oblik marketinga bez prethodne dozvole vodstva foruma.

- Oglašavanje ponude i potražnje Citroën® vozila, rezervnih i drugih dijelova, objavljujte isključivo unutar kategorije Citroën oglasnik u pripadajuće forume, a ovisno o tome radi li se o ponudi ili potražnji vozila, odnosno rezervnih dijelova.

- Sadržaj svih oglasa isključiva je odgovornost osobe od koje je takav sadržaj potekao. Vlasnici i uredništvo foruma ne daju nikakva jamstva glede točnosti, potpunosti ili autentičnosti sadržaja oglasa niti snose bilo kakvu odgovornost zbog sadržaja oglasa.

Citroeni u oglasima

Cutac

Prèkaroš
Ja ti mogu poprilično sigurno reći da je ovo Seduction oprema sa doplatama.
Što je bolje nego Medveščak i slične povoljne verzije opreme jer se na raznim stvarima štedi da bi se za istu lovu ugurala "opipljiva" oprema.
Cijenu možeš skidati na truljenju izolacije pod haubom, guljenju rukohvata vrata i oguljenom laku na okviru vrata.

A Dacia ili c4?
Uvijek rađe c4, auto je 10 koplja ispred, po svemu.

Spawn

Well-known member
Otici cu naravno provjerit sve to prije kupnje, ali nisam bas nesto siguran ni da ovi u citroenovim salonima su posteni, mislim da muljaju ko i svi ostali, a ovaj crni sto se prodaje mislim da je to diler.
Da li je to velika kilometraza vec, jel mogu ocekivati poveca ulaganja nakon kupnje?
Vidim da niko ne spominje logana, sta stvarno mislite da je novo auto losije od c4 starog 6 godina sa 100 000 km, odnosno da bi mi bolja kupnja bio polovan c4?
Nije stvar novog auta. Naravno da je novi auto bolji od bilo kojeg polovnog sa 100000km. Pitanje je kako se zelis vozit u njemu. Ako ti je svejedno za buku udobnost, mislim ako ti ne smeta slabija udobnost i losiji materijali i buka onda Dacia obavezno. Ako zelis vecu udobnost ,tisinu i malo kvalitetnije materijale,plastike (iako mozemo debatirati o tome) onda C4. Vozio sam 3 Dacije,i odnos prema dacijama je ista kao i prema Kijama pocetkom 2000 godine,a danas svaki drugi ima Kiu. Ulaganja ces sigurno imati vise na C4,jer vec ima 100000km ali kvarovi te mogu potrefiti i kod Dacije i kod Citroena,nema nekakvih pravila.

bjelivuk

Well-known member
Uredništvo foruma
Ulaganja ces sigurno imati vise na C4,jer vec ima 100000km ali kvarovi te mogu potrefiti i kod Dacije i kod Citroena
S tim da se C4 opet isplati i s ulaganjima u smislu best-buy, ako je alternativa (nova) Dacia. ;)
Ipak, meni se čini da se "krki" već odlučio za Daciu.

krki

New member
Na ovaj crni sam mislio koji je mladi 2 godine i jeftniji hiljadu eura skoro.
http://www.njuskalo.hr/auti/citroen-c4-1.6-e-hdi-navigacija-klima-oglas-22222006
Da sam se odlucio vec nebi bio ovdje😊.
Slazem se da je novi citroen sigurno bolje i kvalitetnije auto od dacia, ali u ovom izboru godista mi je malo li-la.
Bas ovo sto kaze brruno, da je to 30000 km nemas o cemu razmisljati, ali ovo je ipak 100000.
Taj auto sigurno nakon kupovine zahtijeva mijenjanje diskova, pakni, filtere, ulje, zupcasti( jer mu je 5 godina i vise ako nije mijenjan..), pitanje je u kakvom je stanju ovjes( ko zna kako je auto vozeno po nasim cestama) i tako u nedogled zar ne?
Istina da i na novoj daciji nesto moze krepat i otic, ali imam garanciju pa se nemoram zivcirat, popravlja boli me uvo...
Neznam ni sam...

markan1000

Well-known member
Ne zaboravimo da se za novu daciu mora 15000 kuna više dati.
Ako ga je strah pouzdanosti, ima 15000 kuna lufta da rješava te probleme. a za tu lovu se puno toga riješi.
Kako je netko rekao, sve ovisi što se traži od auta. Ja bi radije za točno tu lovu koliko dođe nova dacia, tražio polovni c4. Onda bi se sigurno našao i takav s manje od 50000 km, i tu je po meni izbor lagan onda.

krki

New member
Na ovaj crni sam mislio http://www.njuskalo.hr/auti/citroen-c4-1.6-e-hdi-navigacija-klima-oglas-22222006 , dvije godine mladi i hiljadu eura jeftiniji.
Da se razumijemo c4 je sigurno kvalitetnije auto ko novo od dacie ali nakon 6 godina i 100000 km nisam bas siguran. Nakon kupovine sigurno ide ulaganje u diskove, pakne, filtere i ulje, zupcasti vjerovatno nije mijenjan a noakon 5 godina bi trebao, pitanje je u kakvom je stanju ovjes nakon 100 000 km, jer ko zna kako je auto bio vozen,
Sigurno i da se dacija moze pokvariti ali imas garanciju 3 godine odnosno 100 000 km pa te boli uvo i ako se to dogodi. Kupujem auto koji bi vozio narednih 5-10 godina pa mi nije bas svejedno..
Ovo sto kaze brruno je istina, da je to 30 000 km onda nemam kaj razmisljati ali ovako...
Neznam ni sam.

vborovic

C5 modifikator
Što podrazumijevaš pod novom Daciom Logan: koji motor, koja oprema itd ... ako želiš navigaciju, dCi motor itd ... od najjeftinijeg do najskupljeg je više od 20 tkn razlike (ne računajući dodatne opcije) ...

Kod:
https://www.cdn.daciagroup.com/content/dam/Dacia/HR/Brosure/ceniki/cjenik_novi_Dacia_Logan.pdf
Pa onda od tog konkretnog modela uspoređivati sa C4

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Markan je dobro reko...
Èetri godine star C4 u koji je uloženo 15000kn, je avion naspram bilokoje Dačije.

Zašto si uopće za nju zapeo, di je Elysee u toj priči?

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Ufff nisi trebao ovo niti stavljati, sad cu samo patit. Da ga imam di stavit da čeka godinu dvije, odmah bi ga uzeo

Cutac

Prèkaroš
Kakva zabava bi bila ovaj AX!

Izbaciti nepotrebna sjedala i dijelove, možda kavez i neke dobre gume.
Auu :wub:

Na vrh