A dečki jesam vas .Nisam se ovak nasmijal već dugo.Pa naravno da nem prodal pilu,jer mi je najbolja kak i vama vaša.Malo da razbijemo monotomiju.Inače sam probal jaguara i nije me baš oduševil pogotovo po potrošnji.U stvari razmišljam o kupnji onog Xm karavana jer mislim da stvarno vrijedi te pare a i trebam nekog karavana za posel a opet da je lađa.K tome hoču hidrauličara da mal bolje upoznam kak to funkcionira, ali me kopka i onaj c5 2.2HDi iz požeškog dijela jer je stvarno jeftin.Morem uzet jaguara od tetka ali ne vidim svrhu jer mi nije funkcionalan a za dokazivanje ega jednostavno nisam taj tip.Ovo šta imam mi zadovoljava sve moje potrebe i želje i znam da je C5 auto koji mene zadovoljava linijom i kvalitetom ,bez obzira u koju kategoriju spada.Nisam htio nikog uvrijedit ili omalovažavat sa time koji auto vozi.naravno da svtko vozi ono što je u mogućnosti ili ono što želi.Još uvijek bi volio imat onog DSa koji je za 4500 soma ali nemam para da se razbacujem.Imao sam par spačeka koje sam kupio za bagatelu a i prodao za bagatelu.Bili su dobri ali sam se po zimi smrznuo ko ona stvar.Ako ikad kupim nekog oldtimera uložit ću samo onoliko da bu lijep i ispravan za vozit jer obožavam oldtimere i uvijek je jedan bio u garaži.
I na kraju nemojte mi blatit C5 jer bum kupil gnojlfa i del avatar od folcike.Nadam se da nisam nikog uvrijedio jer mi nije to namjera ali bar sam vidio hrpu raznih mišljenja.Inače micek bu išel pod račun za promjenu krova ,jer je nemoguće naći kupca za tak nekaj,bježe od njega gore nego od citra. To je dokaz da bilo koji auto koji je rođen u današnje vrijeme bez obzira na marku ,nakon deset godina ne vrijedi ni nulu financijski u odnosu koliko je plačen kad je bio nov.