Milosh Test 13. ožujka 2025. #24 visaluteju je rekao: nije konstantan zvuk, samo sa gasom se javlja Više... Nisam ovaj podatak upratio na vrijeme. visaluteju je rekao: Vjerovatno postavljam glupa pitanja, ako je lezaj alternatora na pojavu i prestanak zvuka moze uticati davanje gasa, jer se preko remenice okrece i alternator ? Više... Meni je alternator zviždao pri dodavanju gasa, a u leru se skoro ništa nije čulo. visaluteju je rekao: Ovakav zvuk 90%. Od 18te sekunde na videu Više... To i meni zvuči kao vazduh koji izlazi pod pritiskom.
visaluteju je rekao: nije konstantan zvuk, samo sa gasom se javlja Više... Nisam ovaj podatak upratio na vrijeme. visaluteju je rekao: Vjerovatno postavljam glupa pitanja, ako je lezaj alternatora na pojavu i prestanak zvuka moze uticati davanje gasa, jer se preko remenice okrece i alternator ? Više... Meni je alternator zviždao pri dodavanju gasa, a u leru se skoro ništa nije čulo. visaluteju je rekao: Ovakav zvuk 90%. Od 18te sekunde na videu Više... To i meni zvuči kao vazduh koji izlazi pod pritiskom.