Motoric dobija nalog da ide na toplo ili hladno. Imas u kabini merac temperature i vlažnosti vazduha
Tako jeAko se stavi na HI ili LO, motorić ne ide nikuda.
Aj vidi ako budes imao volje da slikas korake tokom zameneNovi čeka idući tjedan da se zamjeni. Uklopiti ću izmjenu s velikim i malim servisom.
Ovo čudo je i napravljeno da se desna strana polako zaštopa, pa dugačak je 30+cm 🫤. Desna strana mu je izvedena kao taložnik![]()
Koliko si ga platio? Imam ponudu original 132 i NFR 86 eura.Novi čeka idući tjedan da se zamjeni. Uklopiti ću izmjenu s velikim i malim servisom.
Ovo čudo je i napravljeno da se desna strana polako zaštopa, pa dugačak je 30+cm 🫤. Desna strana mu je izvedena kao taložnik![]()
Ne ispusta se antifriz, izadje samo malo dok se skine crevo...Ja sam rastavio oplate i sada je dostupan za zamjenu ali ionako imam dogovoreno za servis idući tjedan pa nek odradi i ovo da sada ne moram izlivat/ulivat antifriz pa ozračivanje kad će to on ionako raditi zbog zupčastog
70 euraTako je, ja ga nisam mijenjao, nego popravljao. Curkalo je na unutarnjem gumenom bajpasu/ventil.
Koliko si ga platio? Imam ponudu original 132 i NFR 86 eura.