Francuz je to,nema labavo....Stvarno zakljucava auto...
Jeste, to si upravu..ali npr. opet poredim pezo 308 i picassa, pezo ima toliko jak ventilator da ne cujes kada ti neko prica sa zadnje klupe dok kod picassa nije tako, moje poredjenje je u odnosu na 308 picasso slabije duva sigurno dva nivoa jacine, pricam o MAX..Mogu reci kako funkcioniše na mom 2009. Bilo da je toplo ili hladno. Ako je velika razlika u kabini u odnosu na zadatu. Krene da puše jako u početku. Kako dostigne zadatu vrednost, samo je održava i ne cujem ga više. Temperaturu drzim na 21.5 celzijusa, probao sam zimi na 18, jer bude pretoplo, duva hladnjikavo. Automatska sama regulise intenzitet duvanja i smer. Temperaturu podesis sam.
Jel se moraš držat za volan da te ne odnese na stražnje sjedalo? Kod mene automatska klima, kad zagrijava hladni auto počinje laganim puhanjem. Zagrijavanjem motora pojačava do otprilike 2/3 maksimalnog puhanja i nakon par minuta smanjuje na neko normalno, neprimjetno puhanje. Kod hlađenja, ljeti, počinje sa 2/3 odmah i postepeno smanjuje na normalnoNa mom Picasso duva kao tajfun u početku. Ozbiljno duva