I jeno i drugo radi preko sim kartice ugrađene u bta modul, ne treba ti veza preko mobitela.Odlična oprema!Kako je nazvao,bluetoth vezom sa tvog mobitela?Probaj SOS,baš me zanima!Ako vidiš rotacije,bjež....
I jeno i drugo radi preko sim kartice ugrađene u bta modul, ne treba ti veza preko mobitela.Odlična oprema!Kako je nazvao,bluetoth vezom sa tvog mobitela?Probaj SOS,baš me zanima!Ako vidiš rotacije,bjež....
Meni spaja u Francusku, valjda jer je auto uvezen iz Francuskea iz nekog razloga poziv iz RH preusmjerava se na Njemačku.
Ova usluga bi te trebala podsjećati na servise i još neke stvari, mislim da imaš opis na toj stranici gdje si prijavljenJa sam to pritisnuo na mojoj 308 i javila se neka nasa zena al sam ja bio zbunjen da je nisam ni pitao ko je a jos mi se to desilo u toku putovanja, posle toga sam se isto interesovao gde se nalazi ta kartica al nisam nasao odgovor. Medjutim sad na picassu imam aktiviranu neku podrsku, koja je aktivirana prosle godine u aprilu mesecu i sada je aktivna al ne znam sta obuhvata..
308-ca je kupljena u Hr nova ili vani?Ova usluga bi te trebala podsjećati na servise i još neke stvari, mislim da imaš opis na toj stranici gdje si prijavljen
Pa nazovi i pitaj gospojuJa sam to pritisnuo na mojoj 308 i javila se neka nasa zena al sam ja bio zbunjen da je nisam ni pitao ko je a jos mi se to desilo u toku putovanja, posle toga sam se isto interesovao gde se nalazi ta kartica al nisam nasao odgovor. Medjutim sad na picassu imam aktiviranu neku podrsku, koja je aktivirana prosle godine u aprilu mesecu i sada je aktivna al ne znam sta obuhvata..
Uvezena iz Belgije a vozi se u Srbiji. A ovo Telemaintenance sam se nekako preko citroen app prebacio na citroenov sajt gde sam se ulogovao i to mi stoji kao aktivirano.Ova usluga bi te trebala podsjećati na servise i još neke stvari, mislim da imaš opis na toj stranici gdje si prijavljen
308-ca je kupljena u Hr nova ili vani?
Vezano uz Sos dugme, možda je aktivirana ta usluga konačno i na Balkanu. Probaj ponovo stisnuti pa doznati odakle se gospođa javlja i šta nudi. Ps. Da nije to tvoje dugma za hot line?Uvezena iz Belgije a vozi se u Srbiji. A ovo Telemaintenance sam se nekako preko citroen app prebacio na citroenov sajt gde sam se ulogovao i to mi stoji kao aktivirano.
Nadam se LED, jer sve drugo je i dalje koma! Mislim da nema, ali sa ledicama nije ništa ni potrebno.Kratka svjetla su mi koma. Na vozacevoj strani ovako odokativno ne baca mi vise od 10m ispred auta. Onaj kotacic u kabini je na najvisoj razini. Kupio danas nightbreaker laser pa sutra montiram ako bude bolje. Ima kakvo rucno stelanje na faru? Xara je imala
Ja sam na svakom autu imao prvo obični Nightbreaker +200, i činilo mi se bolje.....,ali sada nakon LED....,kao da su bila ugašena! Nightbreaker obični mi je sada na dugačkim,i smiješno je kad prebacim sa kratkih. Daleko baca, ali boja svjetla i čistoća je neusporediva!Nije led. Probat cu prije sa obicnim nightbreakerom. Pretpostavljam da su mi sada gore najjeftinije moguce.
Netreba čekati veče da provjeriš, vidi se da je identično. Uloži u OSRAM NIGHTBREAKER LED, nečeš požaliti. Nađi gdje ih ima, spremi linkove, i čekaj BLACK FRIDAY ponudu.Skinute philips ll eco i stavljene nightbreaker laser. Ne vidim razliku po slikama, cekam da padne noc. Nasao sam i vijak dinse stela visina samog fara pa sam i to dignuo. Ionako ce na tehnickom oni to finije postelat.Pogledajte privitak 9975Pogledajte privitak 9976
Znam, ali uredno prolaze tehnički, ne smetaju nikome.....,a sigurnost u prometu poboljšana! Bolje da vidim, nego da škiljim!nisu homologirane za c4p