Ina999
New member
Pozdrav evo ovako problem jedan znaci u pitanju je citroen c3 2007 god 1.4 hdi presao oko 150000. Problem je sljedeci, naime prije dva dana sam sjedila u upaljenom autu bilo je u mjestu u leru radilo je grijanje i stajalo je tako u mjestu oko sat i pol mozda, kad sam krenula normalno sam ubacila u prvu i lagano krenula uzbrdo i nakon par sekunda odjedanput mi je poceo dimit gusti bijeli dim iz auspuha koji je smrdio katastrofa. Ugasim auto dignem haubu znaci u posudi vode nema ni kapi( uliven antifriz prije mjesec dana mozda) provjerim cep od ulja nema emulzije sta znaci da nije pomjesalo vodu i ulje(zasad) ulijem vode do vrha bas do cepa preksinoc navecer i evo sad gledam razina vode pala tocno di je crtica od max. Usto jos mi napuse crijevo od vode( bude bas tvrdo) i kad otvorim cep od posude bude veliki pritisak i nakon toga crijeva budu normalno mekana. Ali evo prije mjesec dana mozda sam isto tako primjetila da kad upalim auto nakon sekundu mozda ispod haube( nez sad tocno gdje nemogu odredit) cuje se kao neko zuboranje vode kao da se voda razljeva po sredini auta. Znaci nikakvu gresku nikakvu lampicu nije upalio niti od temp. tad kad je nestalo vode. I sad kad sam usla u autu nakon sto je cijelu noc bio parkiran vani je oko 5 6 stupnjeva upalim grijanje i odma mi je poceo puhat topli zrak bez da se motor iti malo zagrijao. Znam da sam puno toga napisala ali ako iko znaa nesto sta bi to moglo sve bit pomagaaajteee. Hvalaaaa