Mislim da pojedinci gadno pretjeruju i mlate praznu slamu,jer im je očito dosadno pa se nadmudruju bez veze.Kao prvo auto je u svakodnevnom prometu koji je iz dana u dan sve veći i postaje pomalo besmislen,uloga mu je da se voziš od točke a do točke b i to što pažljivije i sa što manje troškova i nesreća.Za preseravanje i mudrovanje izaberite negdje nešto drugo,gdje jedino možeš sam sebe sjebati,a ne da ugrožavaš druge koji se slućajno nađu u okruženju takvih nadobudnjaka.Kakva to divljačka i bezobzirna vožnja u javnom prometu mora biti da bi netko mogao dati ocjenu koje gume valjaju,a koje ne? Saberite se malo,ako već niste sami doživjeli neke tragedije,okrenite se malo oko sebe i razmislite prije nego vam se to dogodi,a možda vam ni tad neće ući malo pameti u glavu.Ovo sam napisao jer više ne mogu čitat te sve bljezgarije koje pišete i radite se pametniji od silnih strućnih ljudi koji godinama rade na konstrukcijama automobila i svega ostalog,kaj mislite da ste pobrali više pameti od cjele voske njih samo zato kaj ste do sada napravil koju tisuću km.?U svojem vozačkom stažu sam napravio 2,5 miliona km bez ijedne nesreće ,kaj mislite da to mogu zahvaliti dobrim autima,gumama.......ne nego racionalnim i realnim razmišljanjima i max koncetracijom dok vozim i prilagođavanjem onom što vozim,po ćemu vozim i praćenjem prometa i predviđanjima unaprijed sve moguće kritićne situacije.Dakle nadrkavanje sa autima ostavite negdje kao što je netko rekao,za Grobnik i tome slićno,a ko baš hoćeš.