Postao sam vlasnikom novog c4 koji je kupljen u Auto Luki u Dubravi i malo sam zabrinut za daljnje servisiranje i možebitne garancije jer takvu neljubaznost odnosno aroganciju nisam nikada doživio.Ne tražim od nikoga da me diže u nebesa ali tražim pošten i pristojan odnos prema kupcu vozila koje je i kupljeno kod njih.Neznam za ostale servise za citroen (ovlaštene) ali ako su i slićni Auto Luki žao mi je da sam kupio citroena.Možda sam naletio u krivo vrijeme kad su bili posebno nervozni (u što sumljam jer mislim da je to kod njih pravilo)međutim nemogu ispaštati kupci i osobe koje dolaze servisirati vozila a nedaj Bog da dolaze zbog garancije.Volio bih poštovani forumaši da napišete svoja iskustva sa ovim i drugim servisima jer sve me to zabrinjava.
PS. Moje negodovanje sa ovim servisom odnosi se za sada samo na osoblje u salonu i na prijemu u servis tako da nemogu komentirati mehaničare i ostalo stručno osoblje, ali po za sada viđenom ne piše nam se dobro.
PS. Moje negodovanje sa ovim servisom odnosi se za sada samo na osoblje u salonu i na prijemu u servis tako da nemogu komentirati mehaničare i ostalo stručno osoblje, ali po za sada viđenom ne piše nam se dobro.