Mojih ti nema u torničkoj dimenziji... ali ih svejedno mogu samo preporučit. Nisam vozio bolje ljetne gume od Potenze. Sad je nedavno izašao i novi model, re003. Mislim da ću ih isprobat.
Nego... zimske
Evo već sam par dana na Yokohami. Al prije prvih dojmova, moram se zahvalit Eskimu na godinama druženja i brdu kilometara koje smo prešli. Doduše, kad malo razmislim, nije niti meni jasno kako sam ih godinama bez ikakvog razmišljanja stavljao na auto. Jer su realno očajne na mokrom i loše na suhom. Al joj zato po snjegu nije bilo kraja
Ove godine mi je ipak neki kliker proradio, prvo je bilo u planu uzet najbolje što se nudi, al uletile su mi ove i što da radim :grin: U službenoj prodaju su oko 360kn, tako da nisu puno skuplje od Save. Na suhoj cesti su neusporedivo bolje od Save, da neznam, rekao bih da sam na normalnim ljetnim gumama. Po mokrom nisam još imao prilike vozit, a po snjegu i ledu imaju više trakcije nego ja muda, pa nismo predaleko.
Al ne moram čekat kišu da mi bude jasno koja je guma sveukupno bolja... Sava ostaje samo sjećanje :grin:
Ono na šta se ove godine teško privikavam, pogotovo radi duge sezone na ljetnim, je promjena dimenzija. Ne sjećam se da sam ju prije ovoliko doživljavao. Možda je Yoko u istoj dimenziji mrvu uži i viši od Save.
Kako god bilo, moram mijenjat navike... jer se posljednjih dana kasnim sa šaltanjem, krive procjene i tako. Moram priznat da je na 195/50 auto puno življi i bolje trpi niže okretaje.