Kakve su nam to ceste?! 🚧 🚦

Automatic

Well-known member
Ma neznam kaj se dogodilo ali uvijek sam znal dojti od bakra i sve ok,a sad kad su napravili brzu cestu jednostavno me toliko zmotalo da kad sam se vračal završil sam u nekoj carinskoj zoni i nikak dojti na staru cestu ili natrag u rijeku nego jedva brzom cestom za crikvenicu.Ovo mi prvi put da nisam znal više kam idem,:shock:

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Kad se već spominje.
Ja i moje spone mislimo da je Zg ipak gori paralelno s RI... neusporedivo veći broj ležećih policajaca, tračnica i rupa na cesti :D
Jedina relativna prednost je što je ZG po većem djelu ravniji.

Naravno...to ne umanjuje činjenicu da su ljudi koji konstruiraju ceste u i okolo Rijeke potpuni idioti.

deda

New member
Zagreb je grozan sa tim ležečim,ovaj Banderas je nasrao toga bez veze,večina lokacija uopće nema smisla.Bitno da familija radi biznis,još u kompi sa ralicama,koje ih nemilosrdno trgaju,tako da ovi mlate pare još i na popravcima.Neke ulice na pol km imaju po 6-7 ležečih.
Rijeka je prometno smotana do bola,ako nisi domorodac nemreš skužit kako da dođeš do nečega.

Automatic

Well-known member
Ma ne kvaliteta cesti,opčenito rijeka je na takvom položaju i ceste su tak kak mogu biti.Jednostavno ak ne poznaš grad na..bo si .Ne čudim se više kad je neko napisao da mu c3 troši puno,meni je auto u rijeci trošio oko 16 litara.Sad sam bio prvi put nakon otvaranja dionice pa su mnogo tog promjenili i jednostavno sam se u predgrađu ,oko kostrene izgubil kad sam se vračal za bakar .Malo smo vračali film natrag i mislimo da su se ipak oni koji su došli u naš trak za,,,,bli jer do autobusnog vodi samo jedan smjer u oba traka ili tri koliko ih već ima.

deda

New member
Narode,sad sam došel iz grada,jedva sam živ ostal,ulice i ceste su postale potoci,rijeke,na jednom mjestu sam čak fulal cestu i vozil se po grabi.Sreča kaj je auto visok,pa se nije vtopil,inače krovek je sve zdržal,niš ne curi.

Krky

Lakerski profesionalac
A da vidiš autoput, baš sam prešel Zg zaobilaznicu, 40 je ograničenje, ljudi se voze 60 i brisači ne stignu brisati..
žena vozi od Delnici kaj nete mislili da vozim i tipčem :D

Od Križevaca prema Kc suha cesta ko barut..
mi podravci smo manje grešni :D:D

Automatic

Well-known member
Daj deda pa ti sad kad buš glasal buš na listi manjine,a i ja kad idem punici idem preko dve grane ,jedna mi u sesvetama druga u dubravi ,sva sreča da je shengen.Vidiš ovde prema zagorju nema baš dotepencov ali svi koji su došli mi izgledaju nekek normalnije nek ovi domači,barem ih ne interesira kaj se kod suseda događa.

Automatic

Well-known member
Oooooooooo stari moj koliko bumo morali još jezika da naučimo.Možda se probudimo kad dođe jezik batina, ali tad nam bu kasno

Franz

Well-known member
Potop danas u ZG.

Najava novih modela naplate harača.

Zagrebparking: od sutra u upotrebi elektronička parkirna karta

30. srpnja 2014. - Zagrepčani i njihovi gosti od sutra će moći koristiti novu uslugu plaćanja parkiranja automobila putem elektroničke parkirne karte, najavili su danas iz Zagrebparkinga, podružnice Zagrebačkog holdinga.

Elektronička parkirna karta potpuno je nova usluga koja nadopunjuje dosadašnje mogućnosti kupnje parkirnih karata na parkirnim automatima ili slanjem SMS poruke. Elektronička karta moći će se kupiti na više od 200 prodajnih mjesta odnosno na kioscima Tiska u Zagrebu.

Na jednom od kioska Tiska, na Kenedyevom trgu, ispred Ekonomskog fakulteta, sutra će biti upriličena mala promocija elektroničke parkirne karte, a događaju će nazočiti i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, najavili su iz Zagrebparkinga.

Napominju da je pred realizacijom i ugovor s tvrtkom iNovine koja će elektroničke parkirne karte prodavati na daljnjih 150 prodajnih mjesta.

Korisnici će na kiosku moći kupiti polusatnu, satnu i višesatnu parkirnu kartu za sve tri zone naplate, dnevnu parkirnu kartu, "komercijalne" parkirne karte za tjedan, mjesec ili godinu dana, kao i platiti dnevnu kartu s nalogom za uplatu ukoliko nije izdan račun korisniku.

Automatic

Well-known member
Bil sam u sevetama u kauflandovoj garaži da se sklonim od nevremena.U zadnji čas sam iz nje izašel.Voda je bila do početka haube prednje,auto je jedva išel(na mjestima).Molil sam Boga da mi ne krepa u toj vododerini.Ko za inat bil sam sa vectrom a ona niska.Da je bil citro lijepo bi ga podigel i vozil ko čovek(evo prednosti hidrauličara):p

Silentshoot

Active member
Vidim ja tu se Rijeka spominje, i naravno volim čuti kada ljudi koji samo prođu kroz Rijeku pišu kako je Rijeka smotan i zeznut grad. U Rijeci imaš tri koridora koji paralelno prate grad, i četvrti a to je zaobilaznica. I nije uopće tako teško kroz grad,a to govorim po svom tetku koji je prvi put sam s autom došao u Rijeku i našao me po mojim uputama, a i sam je rekao pa samo voziš ravno, i orijentiraš se po moru i Učki. Duplo lakše nego u ZG gdje nemaš nekog orijentira. Ovo što je na vlasti 20 god ista "firma" s tim nema veze jer Rijeka je nekada bio velegrad za sve Zagrebe, Osijeke i ostalo, tako da molim lijepo ;) a ovo za jednosmjernu, objasni mi gdje točno pa ti objasnim, jer cesta te vodi u centar grada, a to za carinsku zonu si morao skrenuti na taj odvojak,pa neznam sada da li mislimo na isto....

Automatic

Well-known member
Ne znam kak dok nije sezona,ali u sezoni prvi put i u prvom gradu vidim da se ljudi parkiraju kak se kome digne.Bio sam par puta u Rijeci i prošao je od trsata do kolodvora ali očigledno da se svaki put neko zaj....Vozimo se u tri trake od autobusnog prema smjeru bakra i odjednom čovek stane izađe zaključa auto i ode ,ovaj iza njega isto tak i ljudi si uredno parkirali aute na cesti.Onaj parking u centru je u sezoni premalen za kapacitet vozila koji ulaze.Da su mogli bolje objasnit putokazima gdej se kam ide i to bi bilo dobro pogotovo sad kad su spojili zaobilaznicu prema hreljinu.Vama domačima je to možda jasno ali to ti isto ko da ti ja velim dojdi u bedenicu kroz omamno a za to nikad čul nisi ali imaš putokaz do omamna a popreko za bedenicu ni table ni nikakvog usmjerivača.Prošao sam od osijeka do splita sve veće gradove i ni jedan grad nije toliko zaje...... ko rijeka.

Silentshoot

Active member
Ako te buni izlaz iz grada na novu cestu tamo piše sve...kod kazališta je ulaz na tu cestu i vodi te sve...a sad za ostale stvari neznam,a ta cesta sa tri trake, da to je istina da ljudi u lijevoj traci parkiraju aute, ali u zadnje vrijeme i toga ima manje jer policija stalno stoji tamo...

Na vrh