Gle dečec,već skoro 40godina fukam ženske gdje god sam stigao i koja god mi je dala,nekada više,danas normalno manje,jer mi se više sa godinama neda i sve bez prezervativa,nikada nisam pokupio nikavu boleštinu niti napravio neplanirao klinca,zašto valjda sam imao sreće,moja stvar,ali nikome nebi to preporućio.
Isto tako što se tiće šarafa, to nema veze sa znanjem mehanike, nego sa znanjem strojarstva,o ćemu ti oćito pojma nemaš ćim tako nešto radiš i još preporućuješ,S obzirom da ne znaš neke stvari, a normalno da ne naš jer nisi završio takvu struku nemoj mlatiti gluposti i dovoditi ljude u opasne situacije sa svojim nadriznanjem o nećem tako bitnom. Zašto se šarafi ne smiju raditi postupkom tokarenja neću ti ni pokušavat objašnjavati, jer to bi bilo isto kao da ti doktor objašnjava transplataciju srca.
A da ću te ja i meni slićni naguzit nekakvim "kramama" ne moraš se bojat jer nikada u svojem 37 godina vozačkom stažu autima i pređenih 2,5 miliona km nikada nisam nikoga kresnuo sa autom, jedino su mene 4-5 puta naguzili divljaci slićni tebi.
Eto toliko od mene, a ti malo razmisli o tome što radiš i pišeš i preporućuješ jer ne bih htio da svojim neznanjem i glupostima dovedeš nekoga u opasnost i imaš ga na duši, vjeruj nije to lako.