• Obavezno pročitati - Pravila oglasnika 

- Oglas se otvara kao zasebna tema.

- Naslov teme zbog preglednosti i jasnoće mora biti deskriptivan, npr. u obliku P: Citroen C4, 1.6 HDi, 2005. ili K: kompresor klime za Xantiju 1.9 ili P: elektromotor podizača stakala za Saxo. Naslov ne smije izgledati P: dijelove ili samo Prodajem.
    Oglasi bez pravilnog naslova uklonit će se bez upozorenja.

- Oglas mora obavezno sadržavati informacije o automobilu (godinu, kilometražu, vrstu motora te ostale bitne značajke) i obavezno fotografiju oglašavanog vozila. Oglasi bez fotografije obrisat će se bez upozorenja.

- Stavljanje linkova (poveznica) na druge stranice (npr. internetske oglasnike) u sadržaj oglasa nije dopušteno. Oglasi koji sadrže linkove na druge stranice uklonit će se bez upozorenja. Od ove odredbe izuzima se jedino revijalna tema naziva "Citroeni u oglasima".

- Prodavač, odnosno Kupac mora naglasiti kakav način komunikacije želi, bilo da je riječ o e-mailu, telefonu ili putem PP-a (Privatnih Poruka). Vodite računa o izboru komunikacije. Npr. ako mislite da nećete moći pristupiti forumu, odnosno internetu tjedan ili više dana nemojte navesti PP, odnosno e-mail kao željeno sredstvo komunikacije.

- Nakon ispunjenja ponude ili potražnje dužni ste o tome izvijestiti u sklopu teme ostale članove kako se oglas više ne bi povlačio, a uredništvo foruma moglo zatvoriti oglas.

- Oglašavanje u kategoriji foruma Citroën oglasnik rezervirano je isključivo za članove foruma, odnosno fizičke osobe. - Zabranjeno je direktno reklamiranje tvrtki ili bilo koji drugi oblik marketinga bez prethodne dozvole vodstva foruma.

- Oglašavanje ponude i potražnje Citroën® vozila, rezervnih i drugih dijelova, objavljujte isključivo unutar kategorije Citroën oglasnik u pripadajuće forume, a ovisno o tome radi li se o ponudi ili potražnji vozila, odnosno rezervnih dijelova.

- Sadržaj svih oglasa isključiva je odgovornost osobe od koje je takav sadržaj potekao. Vlasnici i uredništvo foruma ne daju nikakva jamstva glede točnosti, potpunosti ili autentičnosti sadržaja oglasa niti snose bilo kakvu odgovornost zbog sadržaja oglasa.

Lageros Auto-Moto rezervni dijelovi

lageros-zg

New member
@ dkicin1 - evo upravo zaprimio upit, nadam se javiti u toku dana

@ gogoklepci - molim broj šasije obavezno, zadnjih 8 brojeva je dovoljno, a to mi je potrebno radi originalnog Citroen programa u kojem precizno gledam dijelove baš za to navedeno vozilo, jer za neke dijelove postoje i po 2 opcije. Hvala

lageros-zg

New member
Može ponuda za set za zupčasti c5 2001g. 1,8 16V br.76149859. Hvala
@ dkicin

Za navedeno vozilo, ponuda je:

- Natezač zupčastog remena:
INA = 215,00 Kn/1komad

- Klizač zupčastog remena:
INA = 182,00 Kn/1komad

- Zupčasti remen:
GATES = 170,00 Kn/1komad

- Pumpa vode:
METELLI = 310,00 Kn/1komad

Cijene su s popustom i PDV-om.
Roba se naručuje direktno iz uvoza, plaćanje je avansno u cijelosti iznosa prije slanja narudžbe prema van.
Roba se naručuje iz uvoza 15.01. i u Hr dolazi između 20-25.01.

Ukoliko ponuda prolazi, svakako javiti svoje podatke sa kontat email adresom i telefonom.

xsara 2.0 hdi 66kw 2003god.
zupčasti set( 2 španera, zupčasti i vodena)
remenica radilice
mikro remen
vodilica mikro remena
filter goriva
hvala

@ gogoklepci

Slijedi ponuda po danom broju šasije.

- Set zupčastog remena (natezač, klizač, zupčasti)
GATES = 486,00 Kn/set

- Pumpa vode:
METTELI = 215,00 Kn/1komad
MAGNETI MARELLI = 210,00 Kn/1komad

- Remenica radilice:
CORTECO = 465,00 Kn/1komad

- Natezač kanalnog remena:
SNR = 250,00 Kn/1komad
DAYCO = 240,00 Kn/1komad

- Klizač kanalnog remena:
INA = 340,00 Kn/1komad

- Kanalni remen:
GATES = 120,00 Kn/1komad

- Filter goriva:
PURFLUX = 107,00 Kn/1komad
CHAMPION = 72,00 Kn/1komad

Cijene su s popustom i PDV-om.
Roba se naručuje direktno iz uvoza, plaćanje je avansno u cijelosti iznosa prije slanja narudžbe prema van.
Roba se naručuje iz uvoza 15.01. i u Hr dolazi između 20-25.01.

Ukoliko ponuda prolazi, svakako javiti svoje podatke sa kontat email adresom i telefonom.

lageros-zg

New member
Anđelko, el ima kakvih novosti?
A nema, nemam pojma di je zapelo :(
No sredinom ovog tjedna sam stupio u kontakt sa još jednom firmom vani što ima rezervne dijelove širokog spektra, pa samo čekam da mi se jave natrag sa odgovorom da li su zainteresirani za suradnju, pa da vidim imaju li možda oni štogod od toga.

lageros-zg

New member
Bok!

Po svemu sudeći, trebala bi mjenjati injektor, C3, 2005., 1.4, 54 kw. Pa me zanima cijena...
Hvala :)
Bok!

Molio bih te obavezno broj šasije, jer se spajam direktno na Citroenov katalog koji mi prikazuje dijelove vozila sa originalnim brojem za baš to vozilo.
pa nakon toga javim što ima i po koliko novaca.

LP i hvala unaprijed :)

C 2

New member
Molim ponudu za C2 1.1 2004. god. 44kw, broj šasije VF7JMHFXB97110451. Trebao bih set za veliki servis (zupčasti, natezač, vodena pumpa).
Hvala!

lageros-zg

New member
Evo nakon prvog odrađenog dijela i započetog drugog, vezano za uvoz i prodaju robe, evo jedna informacija, ukoliko vam bude potrebno, a radi se o ulju mjenjača.

TOTAL TRANSMISSION BV 75W80 / 1 Litra = 69,00 Kn/1Litra (s PDV-om)

Ukoliko ima zainteresiranih, slobodno se javite, ali možete se javljati i za ostale dijelove, kao i uvijek.
Stojim vam na raspolaganju.

ccccxm

New member
VF7Y3AX0000AX4210

Letva volana
Kočioni ventil (cilindar)
Korpa lamela za motor,set zupčastog za motor pod šifrom XUD11ATE
Prednji diskovi sajla za kilomsat
Ležajevi zadnjeg trapa
Šaltung polugice za mjenjač

lageros-zg

New member
Evo još večeras sam se malo išao pozabaviti ovime, ali trebat će mi svi podaci vozila, jer mi originalni Citroenov online katalog ne pomaže, ne dobijem potrebne podatke i onda sam opet na početku. A evo nekih od primjera po slikama kako to izgleda:

- Opći podaci o modelu - nema ih - iako se meni čini da je to onaj 2.1 TD, ali volio bih potvrdu svega toga

- Set zupčastog remena (trebao bi biti isti, no međutim, ne nudi se nigdje motor XUD11ATE, kako je navedeno gore u postu da je u pitanju, već zelenim slovima pišu koji su u pitanju - iako, kod oba navedena u programu su isti, ali ne znam jesu li i za XUD11ATE)

Prikaz 1:

Prikaz 2:

- Set kvačila - isto kao i set zupčastog, ne nudi mi se nigdje motor XUD11ATE

Prikaz 1:

Prikaz 2:

Prikaz 3:

I za večeras sam odustao dalje gledati kako se i na koju stranu odlučiti, pa bih molio sljedeće podatke:

Proizvodjac (Citroen):
Model (C4 Coupe 1.6HDI):
Godina proizvodnje (i mjesec ako znate) (2005/08):
Snaga motora [kw/KS] (80/109):
Obujam motora [ccm] (1560):
Broj šasije (xyz.....):
Broj motora (ako se zna):
Kôd motora (ako se zna) (9HY-DV6TED4):
Klima uredjaj [ima/nema]:
Servo uredjaj [ima/nema](koji model serva: hidro ili obični):

I molio bih još neki kontakt telefon (može to i na privatnu poruku ili na email, ukoliko ne želite svoj broj ostavljati u eteru.

Eto, za danas toliko, pa se čujemo.

LP

Na vrh