VF7DCRHZB76380526Pozdrav!
molio bih svakako broj šasije, pa javim
- Oglas se otvara kao zasebna tema.
- Naslov teme zbog preglednosti i jasnoće mora biti deskriptivan, npr. u obliku P: Citroen C4, 1.6 HDi, 2005. ili K: kompresor klime za Xantiju 1.9 ili P: elektromotor podizača stakala za Saxo. Naslov ne smije izgledati P: dijelove ili samo Prodajem.
Oglasi bez pravilnog naslova uklonit će se bez upozorenja.
- Oglas mora obavezno sadržavati informacije o automobilu (godinu, kilometražu, vrstu motora te ostale bitne značajke) i obavezno fotografiju oglašavanog vozila. Oglasi bez fotografije obrisat će se bez upozorenja.
- Stavljanje linkova (poveznica) na druge stranice (npr. internetske oglasnike) u sadržaj oglasa nije dopušteno. Oglasi koji sadrže linkove na druge stranice uklonit će se bez upozorenja. Od ove odredbe izuzima se jedino revijalna tema naziva "Citroeni u oglasima".
- Prodavač, odnosno Kupac mora naglasiti kakav način komunikacije želi, bilo da je riječ o e-mailu, telefonu ili putem PP-a (Privatnih Poruka). Vodite računa o izboru komunikacije. Npr. ako mislite da nećete moći pristupiti forumu, odnosno internetu tjedan ili više dana nemojte navesti PP, odnosno e-mail kao željeno sredstvo komunikacije.
- Nakon ispunjenja ponude ili potražnje dužni ste o tome izvijestiti u sklopu teme ostale članove kako se oglas više ne bi povlačio, a uredništvo foruma moglo zatvoriti oglas.
- Oglašavanje u kategoriji foruma Citroën oglasnik rezervirano je isključivo za članove foruma, odnosno fizičke osobe. - Zabranjeno je direktno reklamiranje tvrtki ili bilo koji drugi oblik marketinga bez prethodne dozvole vodstva foruma.
- Oglašavanje ponude i potražnje Citroën® vozila, rezervnih i drugih dijelova, objavljujte isključivo unutar kategorije Citroën oglasnik u pripadajuće forume, a ovisno o tome radi li se o ponudi ili potražnji vozila, odnosno rezervnih dijelova.
- Sadržaj svih oglasa isključiva je odgovornost osobe od koje je takav sadržaj potekao. Vlasnici i uredništvo foruma ne daju nikakva jamstva glede točnosti, potpunosti ili autentičnosti sadržaja oglasa niti snose bilo kakvu odgovornost zbog sadržaja oglasa.
VF7DCRHZB76380526Pozdrav!
molio bih svakako broj šasije, pa javim
Pozdrav!Pozdrav lageros-zg,da li može ponuda dijelova za citroen c5,2.0 hdi,2003.g,80 kw
-zamašnjak(set kvačila)
-kanalni remen,remenica,španer
-filter goriva,ulja,zračni,filter ventilacije
-ulje total quarz 9000
TRW i diskovi i pločice!koje si diskove i pločice uzel?
Na privat poruke odgovara,barem je meni odgovorioBojim se da autor teme više ne odgovara u nju (od 22.5.2013. nema odgovora na upit), pa će uskoro ići lock zbog neaktivnosti.
VF7JMKFVB97036927Ops!
Sad vidim da mi ne dolaze obavijesti emailom da imam ovdje poruku.
Moja isprika, ne stignem pratiti na sve strane, ali čini se da ću morati dolaziti i provjeravati.
Diegos i Evang, molim vas broj šasije obavezno i poslat ću vam u što kraćem roku odgovor natrag.
Ispričavam se na brzom ne javljanju
Za ovo vozilo mogu ponuditi sljedeće, a kočioni sistem je TRW-Lucas:VF7JMKFVB97036927
Pozdrav!Pozdrav ljudi!
Gosp. Anđelko, ajd mi molim Vas vidite cijene za disk pločice i diskove posebno jedno i drugo za Opel Astru Essentia karavan 2007.god, 1.6 16v, 85 kw, br. šasije: W0L0AHL3572150816! Prijatelj mi ne vjeruje da ste s cijenama najbolji, pa da ga razuvjerim! Posebno ga zanima TRW!
Hvala!