- Oglas se otvara kao zasebna tema.
- Naslov teme zbog preglednosti i jasnoće mora biti deskriptivan, npr. u obliku P: Citroen C4, 1.6 HDi, 2005. ili K: kompresor klime za Xantiju 1.9 ili P: elektromotor podizača stakala za Saxo. Naslov ne smije izgledati P: dijelove ili samo Prodajem.
Oglasi bez pravilnog naslova uklonit će se bez upozorenja.
- Oglas mora obavezno sadržavati informacije o automobilu (godinu, kilometražu, vrstu motora te ostale bitne značajke) i obavezno fotografiju oglašavanog vozila. Oglasi bez fotografije obrisat će se bez upozorenja.
- Stavljanje linkova (poveznica) na druge stranice (npr. internetske oglasnike) u sadržaj oglasa nije dopušteno. Oglasi koji sadrže linkove na druge stranice uklonit će se bez upozorenja. Od ove odredbe izuzima se jedino revijalna tema naziva "Citroeni u oglasima".
- Prodavač, odnosno Kupac mora naglasiti kakav način komunikacije želi, bilo da je riječ o e-mailu, telefonu ili putem PP-a (Privatnih Poruka). Vodite računa o izboru komunikacije. Npr. ako mislite da nećete moći pristupiti forumu, odnosno internetu tjedan ili više dana nemojte navesti PP, odnosno e-mail kao željeno sredstvo komunikacije.
- Nakon ispunjenja ponude ili potražnje dužni ste o tome izvijestiti u sklopu teme ostale članove kako se oglas više ne bi povlačio, a uredništvo foruma moglo zatvoriti oglas.
- Oglašavanje u kategoriji foruma Citroën oglasnik rezervirano je isključivo za članove foruma, odnosno fizičke osobe. - Zabranjeno je direktno reklamiranje tvrtki ili bilo koji drugi oblik marketinga bez prethodne dozvole vodstva foruma.
- Oglašavanje ponude i potražnje Citroën® vozila, rezervnih i drugih dijelova, objavljujte isključivo unutar kategorije Citroën oglasnik u pripadajuće forume, a ovisno o tome radi li se o ponudi ili potražnji vozila, odnosno rezervnih dijelova.
- Sadržaj svih oglasa isključiva je odgovornost osobe od koje je takav sadržaj potekao. Vlasnici i uredništvo foruma ne daju nikakva jamstva glede točnosti, potpunosti ili autentičnosti sadržaja oglasa niti snose bilo kakvu odgovornost zbog sadržaja oglasa.
Pozdrav zujo!Pozdrav Lageros,
Može ponuda za ventilator hladnjaka - Xsara 1.4i, `98. god.,
VF7N1KFXF36310443
Unaprijed hvala
E, sve sam preletio, brojao peraje, gledao priključke i nikako mi s ničim ne odgovara.Puno hvala na brzom odgovoru!
U međuvremenu sam izvadio stari ventilator i to izgleda ovako:
http://img543.imageshack.us/img543/640/k7dd.jpg
http://img4.imageshack.us/img4/6784/djj6.jpg
Nalazi se između hladnjaka i branika i jedino što piše na njemu je: PA66FG30.
Ta oznaka nalazi se na označenom dijelu.
Pozdrav!Poštovani, trebao bih ventilatore za citroen xsara 1.4i 1999. godište
Broj šasije je VF7N1KFXF36627893
Model ventilatora je ECIA
Pozdrav!Lijep pozdrav.
Može ponuda za lijevi (vozačev) vanjski retrovizor, boja srebrna, ručno naštimavanje bez struje.
Citroen Xantia 1.8i 16v 1999
VF7X1LFYF72061340
Pozdrav!Bok!
da se slepam na kolegu forumasa sa 8. stranice...
Zanima me cijena seta kvačila za citroen c2 vtr,1.6 16v,80 kW,2004. g.
Broj šasije:VF7JMNFUC97183322
Auto je trenutno kod doktora i kaze da je vjerojatno kvacilo za mjenjati. Koliko se ceka na isporuku dijelova?
Da li ima ikakve razlike u PSA dijelovima i zamjenskima osim u imenu i ambalazi?
Hvala,
Pozdrav sused!pozz ,daj mi reci za xantiu 99god,1,6 motor,ima klimu,zanima me set zupčastog i sve ostalo kaj ide u veliki servis,pozz sa trešnjvke
Sused bude kaj od upitaevo šasije----vf7x1bfzf72260323
Moram priznati da nisam ovu poruku vidio do dan danas (10.11.) iako sam redovno bio ovdje na forumu i nije mi izbacivalo da ima novosti na forumu pod mojom temom, kao ni to da mi nije dolazila obavijest na email (jer pratim temu),evo šasije----vf7x1bfzf72260323
Sused bude kaj od upita
Pozdrav susjedu iz SamoboraImam ja jedno brzo pitanje. Cijena releja kataloški broj iz citroen service
655574 ELECTRIC TIMER
HEATED RR SCREEN
Vremenski relej koji drži otvoren za odmagljivanje vjetrobranskog stakla.
Pozdrav!Bok,evo mene interesira cjena za zubčasti remen distribucije i pumpa vode i natezač,znači komplet za promjeniti.Imam C3 1.4 HDI 2004 godište,unaprijed hvala