Moj C4-II 1.6 Hdi 92KS. Babilon-crvena.

ZlatkoC4

Well-known member
Evo sam se danas sa ženom iz Gorice, zaletio do Slunja točnije u Rastoke prekrasne slapove i zelenilo.Baš smo se izguštali i naprvili nekih 260km:D. Slike i reportaža sutra navećer, postavljam kad stignem u Vinkovce na flat internet. jer sam ovdje u Gorici stuko sav brzi internet od 13Gb.

ZlatkoC4

Well-known member
brisače komplet orginal u ovlaštenom u 4mj 50% 210kn
ulje ineo: 5L početak 6mj Lageros 268kn
Ugljeni filter kabine kraj 6mj. orginal Lageros 110kn

Ovo je primjer da se za redovan servis može polako pripremati, da nas ne ubije ukupna suma: :grin: mene servis hvata najkasnije početkom 9mj. ako do tad ne bude 25000.:D jer sam prešao 20000km

Brisaći uzeti u 4mj.

Ulje 6mj

Filter kabine 6mj

A ova posljednja fotografija je iz Mladenova kod kuće zmix to je zmixan slikao i raspalio moje žarulje:D

ZlatkoC4

Well-known member
Evo malo o potrošnji na zadnjih 903km

Pa na zadnjih 8358km

Auto je star nešto malo više od 10mj i napravijo je km...

još jedna stvar koja upada u oko je na satu goriva ima za još 300km a napravio 903km:grin:

hahehihoh

New member
Jao... Nemoj davat te slike gore, onda se baš osjetim kao slab vozač. Ovaj tank pređeno 220 km i potrošnja 6.8/100 po BC. Baš mi nije jasno zašto. Moguče da je 115 KS eHDI žedniji i da ja neznam vozat :/

ZlatkoC4

Well-known member
Malčice ... Zlatku je u njegovom kraju glavni uspon dok mora preko rubnika preći
ne bih se složil pogledajte moja putovanja. Vinkovci-Gorica, Zagreb, Varaždin, Koprivnica, Plitvice, Split, Pula, Rijeka, Osijek, Novi Sad, Bačka Palanka. itd. ne da mi se nabrajati.
Evo sutra idem u Bačku Palanku. U nedelju iz Vinkovaca za Pula:grin:
o kad je kupljen autu sve gorivo je kupljeno na croduxu osim jednog rezervoara koji sam kupio na ini i sa tim sa ine sam napravio 100km više nego inaće:confused:
niti meni nije jasno. ali sad ćekam da potrošim rezervoar pa ču još jednom točiti na ini da vidim razliku.

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Putovanja nisu baš gradska vožnja... ZG VŽ ili recimo Podravsku magistralu sa benzincem odradim sa oko 5 litara (kad imam strpljenja i vremena), a znam da to nije mjerilo. Puno si na otvorenom, svaka ti čast, i potrošnja je u skladu s tim.
Ako hahe odradi 80% u Kopru i okolici, potrošnja mu je dobra.

ZlatkoC4

Well-known member
to sam davno rekao da mi je 90% vangradska vožnja.
i ne pazim previše na to kad vozim. uglavnom sam do 10 iznad dopuštene.
S tim da mi je gušt voziti starom cestom kroz liku i gorski kotar :cool:
idem relativno ćesto i autocestom ali ta me cesta nervira, često su kolone radovi na cesti čudna ograničenja i to onda još i platiš. A ne vidiš ništa osim vrelog asfalta.
dok na dvje stare spomenute ceste, se ima što viditi stati pojesti popiti i to još uz gušt kućeš bolje:grin:

vborovic

C5 modifikator
ne bih se složil pogledajte moja putovanja
Ja mislim da nisam ništa krivo napisao, ivan komentirao geografiju, ja samo dodao sa činjeničnim stanjem tvog domaćeg terena ... :D ... nije razmatrano gdje putuješ, to se podrazumijeva da si svugdje samo ne doma ... :p

ZlatkoC4

Well-known member
Naravno da geografski položaj igra ulogu jer u potručiju recimo like gdje trošiš oko 7L od karlovca pa do iloka trošiš često i manje od 4L pa dođeš na ovo što sam ja došao:grin: ma da troši i dvj L više bih ja bio zadovoljan a ovako i prezadovoljan.:grin:

Važno je da auto služi i da me ne ostavi negdje na cesti. :grin:

c4 power

New member
Potrošnja goriva je samo jedna malo stavka u korištenju vozila. Ako ide bez problema, komforno, uz redovito i minimalno (financijski) održavanje, svako jutro upali ko' mina, klima hladi, radi grijanje pa gdje češ bolje. A sad jel 4.5lit ili 7.0lit ovisi o puno čimbenika i to me uopče ne dira.....samo nek on radi ko' urica!

ZlatkoC4

Well-known member
Evo točno 14dana po Puli gori doli čista gradska vožnja svaki dan sa upljenom klimom potrošnja mi je 5,5L za tih 14dana u Puli.
Jučer otišao navečer iz Pule za Vl. Goricu jutros iz Gorice za Vinkovce i potrošnja 4,6L.
u Puli sam ga tanko i vratio na nulu. također mi je i globalna i dalje na 4,6L sad ču morati i nju restartirati na nulu jer se ponovo zakuco bročanik na 9999km :grin: auto je prebacio i 23000km auto star 11mj. još malo pa ovih dana na prvi servis. Iako meni drugi jer sam na 10000km mjenjao ulje. :grin:

Na vrh