Cutac
Prèkaroš
Ma sitnicapukni leću i bixenon i mir
Da postoji opcija da samo upiknem jaču žarulju - može, ali ne da mi se ništa kopati.
Ma sitnicapukni leću i bixenon i mir
Pa to bar nije problem...Da postoji opcija da samo upiknem jaču žarulju - može, ali ne da mi se ništa kopati.
Baš me zanima kako si došao do tog zaključka ... :whistling:A i inače, obično duga puno duže traju od kratkih...
Moja ne jer ih gasim prije gašenja auta i palim ih jedno 10-15 sekundi poslije paljenja auta i iz dvorišta i u dvorište idem sa maglenkama da podrhtavanja motora/padovi napona ne ubiju žarulju.za kratka koja se pale sa motorom dok napon još nije stabiliziran
Traju možda kalendarski, ali imaju sigurno manje radnih sati. Blicanje ih ubija, jedini izvori svjetla kojima ne smeta paljenje i gašenje su LED-ice(možda ima još nešto, ali u nas smrtnika su one).pali-gasi kod dugih... A i inače, obično duga puno duže traju od kratkih...
Govorim o najjeftinijoj leći i žaruljama, i mrvicu boljim balastima. Materijala možda 50€... lako je za ugradit, a može se i platit ugradnja ako je problem.Ma sitnica
Možda zato što se manje koriste ili?A i inače, obično duga puno duže traju od kratkih
Nećeš vjerovati ali Arfom samo ako godišnje min jednom čistiš.Èime si ih očistio?
Uvijek stara navika a i bolji je osjećaj kad ih nanovo montiraš kao novesvako ljeto tako detajljo pranje felgi
Pretpostavljao sam da bi moglo biti tako nešto alac-gore:Nećeš vjerovati ali Arfom samo ako godišnje min jednom čistiš.