Ponedjeljak ujutro u ranih 5h probudi me neka buka ono moje čere iz Pule došle da me iznenade i boome im uspjelo :surprised:dovezao ih budući mi zet, ali su odmah isti dan morali za Pulu
jer Utorak ujutro već rade. A kako sam ja također išao iz Vinkovaca za VG pa me je onda zetonja pratio do VG ionako ne zna put. Već su se pogubili i kad su dolazili
kupio je nedavno novu Škodu :hm: benzinjara. Rekao sam mu pa gdje ćeš čovječe Škodu i benzinjaru u isti koš evo okrenuo je 3000km i sad već guta knedle koliko je čest gost na Inama :grin:
ruta od Vk do VG ima 272km meni potrošnja bila 3,9L a njemu 10,5L cijelo vrijeme je vozio iza mene. s tim da mu je to ujedno i trenutno najmanja potrošnja. motor 1,2 turbo sportska neka verzija ima samo taka dva u PU. Vuče auto dobro i sve to ali stalno mu prazan rezervoar.
Tako ti je to moj zete kad ti nećeš Citroena. A u Kutini na pješačkom me za 1cm skoro puko po guzici.
Koja je to faca bila njega.
C4 se ukopa kad dirneš kočnicu dok škodi treba malo više i to je osjetno barem meni bilo kad sam je isprobao a i on kad je probao C4 je rekao da ne može vjerovati da auto tako ide dizel i da tako koči da se ukopa. :dada:
A C4 što reći toči i vozi. :arrryeah:
Jutarnja kavica u Ponedjeljak ujutro u Vinkovcima
[/url
[url=https://postimg.org/image/5pj4s4jst/]
Ovo je slikano u Ponedjeljak u 19:45h u Novoj Gradišci
click image uploadcertificity.com