Moj Citroen C5 1.6 eHDI

mamut

C5
Donator foruma
danas je nesnosno baš bilo, osjećaj kao kad s manualnim mjenjačem startaš u drugoj recimo..ako itko ima ideju što bi moglo bit slobodno napiše (robotizirani/pilotirani mjenjač kak god)

mamut

C5
Donator foruma
ovo kaj si sad rekao meni je klingonski, daj mi cifre :D

btw. auto nije bio na servisu od ožujka 2014. godine, to ću ja sad otić obavit već sam pripremio sve, samo me zanima jel moguće da je to ulja motornog?

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Radi ulja? Sumnjam. Pošalji upit na ovlašteni i recimo gosp. Anđelku za potisni ležaj i zamašnjak, uz VIN broj. Pa čekaj rezultate, nemogu ti sa sigurnošću reć pa bolje šutit.

Stotine eura za ovo drugo : (

mamut

C5
Donator foruma
treba prvo vidit jel uopće to, ako će se učestalo dešavat otić ću da vide, ovak je teško reć šta je točno problem, na slijepo

valjda nije neš ozbiljno :meh:

mamut

C5
Donator foruma
Sad sam se vozio dosta, cak namjerno uzbrdo isao stat pa kretat, ko violina ide, nije ni trena zastao

Sta sad rec neam pojma, nit sam sretan nit nesretan jer ne kuzim

mamut

C5
Donator foruma
Neznam dal da brinem radi tih gremlina ili ne :D

Ako je taj zamasnjak kaj si rekao, jel bi onda uvijek stvarao te probleme?

mamut

C5
Donator foruma
Posjetio danas Black Pearl, stvarno dečki dobro rade, auto je bio baš ogavan od ovih kiša prljavih, nadam se sunčanome sada na dalje :D

mamut

C5
Donator foruma
evo tu detaljnije http://blackpearl.hr/cjenik/, ja sam odabrao ovu kompletnu za 80kn, ima i kompletna za 150 to je s nekim njihovim posebnim preparatima, al pošto sam sada prvi puta bio probao sam obično

morao sam :D

[ame]https://youtu.be/ftXKmqcWfLQ[/ame]

mamut

C5
Donator foruma
jel se može na ovaj moj navi uređaj ikako USB ulaz napravit? da nemoram na cd mp3 pjesme stavljat

možda ne na navi uređaj nemam pojma, bilo gdje

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Siguran sam da ti je najjeftinije rijesenje aux kabel, pa na njega spojis mobitel ili mp3 player.
Za sve ostalo tu je yatour, xcarlink...

Na vrh