Moj VTS :)

Cutac

Prèkaroš
Prvi put da sam ga vidio sa zadnje strane i bome dobro izgleda! :D

Ali priznajem da mi je malo čudno kad dam auto u servis i čekam da bude gotov. Navikao sam da sve dijelove ja nabavim, provjerim prije ugradnje i ako ne ugradim sam, gledam dok se ugrađuje.

mengela

Well-known member
Donator foruma
Ništa mi mrže, ne imat kontrolu nad situacijom! Glup filing nemoći i ako znaš da je u rukama 'profesionalaca' daj da bar proćulim :cenzura::cenzura::cenzura:em mu mater...

bbozak

Active member
Pratim temu, rifrešam još od jučer.

Sretno Cutac, valjda nije nešto za izbit iz cipela, šlepao sam ja staru Mazdu dva puta i vratio je u život, svaki put za manje od 1500kn, nije sve tako crno ipak!

Cutac

Prèkaroš
Dihtung glave je dobar, slini na spoju iznad. Ne znam kako su oni to nazvali ali ovako izgleda.
GORNJA GLAVA
---------------------------tu slini
DONJA GLAVA
---------------------------
BLOK

Kazu da je tesitran ventilator, radjena probna voznja i da je auto 100% ispravan, a da to slini toliko malo da ne bi dirali.

Oni kazu da se vjerojatno senzor zblesirao.

Cutac

Prèkaroš
Nop, izmedju nje i brtve glave.

To mi je mehanicar pričao da je mijenjao na c2 vts i kad je isao odvojiti od glsve da se rasulo ko sir.

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Nabrzak sam preletio service i ne nalazim... dvije brtve od ventila i ispod glave glavna. A sad me zanima :D
Stavi kakvu sliku ako bude bilo

Ruske

Active member
vts na slepi, nis novo
nabijem sve novije aute sa brdo struje i senzora
dode mi da si uzmem jednu fronteru mk1 ili pajera i stavim kramponke gore i peglam po blatu

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma

Prouči na serviceu još jednom, ali koliko vidim glava je iz jednog komada. Ovo što si označio je samo rub, nije spoj. E sad, od kuda curi... probaj zamjeniti samo dihtung poklopaca (0249 A4), za slučaj ako se od tamo negdje curi.
Makar mi i ovaj spoj cijevi uljnih para izgleda sumnjivo, kao da slini - 1192 WG

PS, da ne tražim, jel gubi ulje po šipki?

Cutac

Prèkaroš
Ima spoj ali nije naznačen na serviceu. Slinilo je nekad na PCV-u, ali skidanje i nabijanje crijeva nazad je riješilo problem :D

Cutac

Prèkaroš
Jep.
Ovaj servis u kojem sam bio kaže da kad se to rastavi da se predihta, da kasnije bregasta voli pojesti glavu. Ne kužim zašto, ali ajde de.

Cutac

Prèkaroš
:D
Ne smeta dok slini, samo želim biti siguran da ne curi pretjerano.

Ali šta je, je, kako je na c4 jako curilo ulje iz filtra, prednji most će nadživjeti i kraljicu Elizabetu :)

Na vrh