Je li taj "pak" stigao s njom? Izgleda mi nestandardno mesnat.
Nije, hokejaški pak iz Dechatlona
To mjesto se koristi i u tvornici za dizanje i držanje, plus je gumirano i neće se oštetiti.
Uglavnom, dizalica i mjesto za dizanje je super, hrđe je bilo neš malo, to je riješeno, jedino sam otkrio dvije stvari.
Kotač ima malo lufta u 9-3 pozicijama, to ću promijeniti i sponu i krajnik jer moram ići majstoru jer nemam stroj za optiku. Je skuplje, ali onda sam miran opet sto godina, a i jeftinije je odmah oboje, nego dvaput optiku plaćati.
Druga stvar, kočioni disk s unutarnje strane ima 5-6mm hrđe do vanjskog ruba, neš nije kak treba. To ću isto onda dati srediti, TRW TRW kombinacija, najvjerojatnije. Možda i sam riješim ak se ne pogorša vrijeme.
A druga stvar, vidim nisam postao na ovaj forum...
Farovi rondaju kad se da kontakt, kad rade inicijalizaciju. Mislio sam da je to normalno jer se oduvijek čuje, izgleda da nije. Danas sam silikonskom mašću podmazao sajle koje pomiču projektor i nakon vožnje više niš ne ronda!
E, ali su farovi pun vlage, valjda jer sam disao u njih pol sata. Vozio sam sa dugima, ali niš. Odmaglilo se ispred projektora i H1 žarulja, ali vanjska strana kod žmigavca je skroz mutna.
Sutra ću ga na sunce, nadam se da će se odmagliti i da neće ništa korodirati...
Dobio je i novi filter usisa, malo se bolje sad čuje, reži malo. Ili je stari filter bio poštopan ili se kvar na varijatoru faze poklopio sa novim filterom
I čistio sam volan. Uvijek sam mislio da se sjaji jer je takva koža, ali izgleda da je ipak bio prljav
P.S. guma koja dolazi sa dizalicom je pretanka i šalica dizalice sjedne na auto i ošteti ga, plus ne naliježe na cijelu površinu "jacking pointa".