Moj VTS :)

Cutac

Prèkaroš
Pretpostavljam da je zato jer je xenon prejak da se žmigavac vidi. I ovako sa halogenima ga se jako teško vidi sprijeda ili desni žmigavac s desna (skrećeš desno, daš žmigu i auto koji izlazi iz sporedne ga ne vidi).

Iskreno, taj prednji žmigavac smanjuje sigurnost vožnje jer moje nitko ne vidi kad su upaljena kratka.

Ovaj na VTS je puno bolji. Veća žarulja, veći reflektor, najviša točka na faru. Baš budem jedan dan snimio razliku, ako se sjetim.

Cutac

Prèkaroš
Ne mogu ja odgovoriti samo sa da ili ne :ROFLMAO:

2017. kada sam ga kupio, jedan nosač je bio otpao, to je zavareno i stavljena je nova cijev između srednjeg i zadnjeg lonca jer je trunula/trunulo na spoju cijevi i zadnjeg lonca.

2020. sam vidio da spoj ponovno trune i da ne izgleda dobro pa sam otišao kod Lastovčića i dao napraviti cat back od inoxa.
Srednji "protočni" i zadnji "poluprotočni" lonac.
1739988111925.png

Ocjena cca. 7/10. Tražio sam da ne bude ništa posebno glasnije od originala, ali da imaju na umu da je VTS.
+ Jeftino je (cca. 3000 kuna, ako se dobro sjećam), kvaliteta izrade se čini solidna i za sada se dobro drži sve. Zvuk nije loš, malo dublji od originala, ali po razini buke tu negdje.

- Zvuk nije loš, ali nije ni nešto posebno dobar. Lonce rade, koliko sam ja shvatio, od oka. Ne vjerujem da se može tražiti ton po želji, a i ako može, da ga mogu baš pogoditi. Je da je teško bez diranja grane, ali opet, može se ako se zna.

Na c4 sam stavio zadnji lonac kod njih kada je original progorio i stvarno se ne primjeti razlika, a inox se još sjaji.

Za 99% kupaca će biti izuzetno dobri auspusi, ali za onih 1% je Milletech.

Colnago

Active member
Donator foruma
Ne mogu ja odgovoriti samo sa da ili ne :ROFLMAO:

2017. kada sam ga kupio, jedan nosač je bio otpao, to je zavareno i stavljena je nova cijev između srednjeg i zadnjeg lonca jer je trunula/trunulo na spoju cijevi i zadnjeg lonca.

2020. sam vidio da spoj ponovno trune i da ne izgleda dobro pa sam otišao kod Lastovčića i dao napraviti cat back od inoxa.
Srednji "protočni" i zadnji "poluprotočni" lonac.
Pogledajte privitak 10382

Ocjena cca. 7/10. Tražio sam da ne bude ništa posebno glasnije od originala, ali da imaju na umu da je VTS.
+ Jeftino je (cca. 3000 kuna, ako se dobro sjećam), kvaliteta izrade se čini solidna i za sada se dobro drži sve. Zvuk nije loš, malo dublji od originala, ali po razini buke tu negdje.

- Zvuk nije loš, ali nije ni nešto posebno dobar. Lonce rade, koliko sam ja shvatio, od oka. Ne vjerujem da se može tražiti ton po želji, a i ako može, da ga mogu baš pogoditi. Je da je teško bez diranja grane, ali opet, može se ako se zna.

Na c4 sam stavio zadnji lonac kod njih kada je original progorio i stvarno se ne primjeti razlika, a inox se još sjaji.

Za 99% kupaca će biti izuzetno dobri auspusi, ali za onih 1% je Milletech.

Stiglo vrijeme zamjenje zadnjeg lonca (original je izdržao 20 godina ), hvala(y)

Na vrh