Moj VTS :)

Milosh

Test
Pa nisi ih mogao imati ni prije kad ti hardver fali, šta ne?
I ja sam tako shvatio.

Koliko ja znam, C4 I nema directional headlamps na halogenim farovima. Vjerovatno ima na xenonima, u vidu zakretanja projektora.

Ja sam mislio da je njemu auto javljao grešku jer je funkcija bila i dalje uključena u softveru a nije imao hardver, a da su mu to sad u softveru isključili. :D

Sent from my Ei-Nis E1 - using buggy and annoying Tapatalk

Milosh

Test
I pretpostavio sam da te to muči. :D

Dobro, ali sad nemaš prikaz greške, a softver ti mogu uvijek naknadno aktivirati.

Sent from my Ei-Nis E1 - using buggy and annoying Tapatalk

Cutac

Prèkaroš
Auto stvarno malo troši. Danas 220 km autoceste, poštene brzine i 7.4L/100 km.
A i sve se nešto premišljam oko onih "210 km/h" guma :whistling:

Cutac

Prèkaroš
Hahaha
Nije to nego ne znam, morat cu se bas bas samokontrolirati, malo mi zeznuto.

E da, nisam zvao osiguranje, ali u tehnickom upisuju po dimenziji i brzinu. Meni bi za 205 isla V tj. 240, a onda mi za zimske u toleranciju ide, 210,tak da s te strane nema problema.

Vlasnik četiri nove čelične felge, 290 kuna komad :)

Cutac

Prèkaroš
Stavljene gume na VTS-a.
Bridgestone LM001. Super gume, tihe, ali nisam isprobao držanje, nisam imao gdje.

Moram felge srediti, ima na nekim mjestima da se diže lak + druga boja. Imate prijedloge za boju?
Već je Krki dobio 10 poruka(ozbiljno, WhatsApp šalje svaku sliku kao poruku) :eek: :D

I prodajem Bridgestone LM-25V, dot 2010., 205/50/17, oko 20-ak tisuća km, ali samo dva komada.

E da, hebo me pas ako ih neću pumpati na bar i pol, kako je sad udobno :wub:

Cutac

Prèkaroš
Ne smijem dopustiti da se previše kočione prašine nahvata, inače neće pasati :D

Moram otići električaru da pregleda BSI i konektore na njemu da vidi što točno je, zašto ne radi plafonjera. Dosta mi je ulaženja u mrak i zaboravljanja stvari u autu...

I jel može nadzor tlaka softverski biti povezan sa zakretnim svjetlima?

I jel ima netko ideju kako da učvrstim onu tipku za odabir retrovizora, kad sam ju vadio, slomila se kukica...

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Sumnjam da je povezano.... koja tipka, misliš na polugu retrovizora? Ili od bočnih? I jedno i drugo je valjda manje od 100kn novo

Cutac

Prèkaroš
Onaj slider za odabiranje bocnih retrovizora. Vadio sam ju i pukla je.
Sve radi, samo nemam onaj pokrov sa slicicom retrovizora.

Moze link na to, pliz :)

Cutac

Prèkaroš

Cutac

Prèkaroš
A opet upitno, pazio sam kad sam ovoga vadio, a puknuo je.
Ne znam uopće kako ovog da popravim, dvokomponentno ne pomaže jer ne mogu fiksirati. Jedino da topim plastiku.

Na vrh