Moj VTS :)

Ruske

Active member
izgledati kao novi i zvucati kao novi nije isto

nisam imao vremena danas, rokla mi guma na leonu, odradio smjenu, dosao doma, pojeo, montaza novih, ducan, cijelo popodnevno kuhanje juhe govede (da bude mekano, jel :p) i jbg sutra nadam se nakon posla stignem, ako ne racunaj ovaj vikend, iako nisam jos skuzio sta ti tocno trebam slikat

Ruske

Active member
flat spot bio od 10cm, na unutarnjem dijelu gume koji je bio na zici zadnjih mj dana...izdrzale su dobro, 2 SR-a, 15tkm na leonu i skoro 20tkm na C4

Cutac

Prèkaroš
Sad kad radi forum, u podrumu na peletima plavi branik, na balkonu u vrećama za smeće dva xenon fara, sad se traže žarulje, mlaznice za farove i zavisi što treba za parking senzore.

Cutac

Prèkaroš
Banja Luka.
Izgledaju stvarno kao novi, niti crtice na staklu, ni traga žutilu. Ali nemaju žarulje i stari su 13 godina, a ja sam skeptican prema 13 godina staroj elektronici niveliranja i zakretanja.

Branik je u izvrsnom stanju, ali je plav :D
Moram nabaviti perace(ebay?).

Milosh

Test
a ja sam skeptican prema 13 godina staroj elektronici niveliranja i zakretanja.
Nisu to igračke da propadnu nakon 10 godina. I sva ostala elektronika u autu ti je stara 11 god. pa radi.

Moram nabaviti perace(ebay?).
Moguce, ali rijetko i skupo. Po meni je pametnije opet tražiti na otpadima, naći će se to.

Sent from my Ei-Nis E1 - using buggy and annoying Tapatalk

Cutac

Prèkaroš
Nisu to igračke da propadnu nakon 10 godina. I sva ostala elektronika u autu ti je stara 11 god. pa radi.
Da znam, ali i dalje dovoljno nemam povjerenja da ću uzeti kasko kad ga složim :D

Moguce, ali rijetko i skupo. Po meni je pametnije opet tražiti na otpadima, naći će se to.

Našao sam za ~200 kuna. Kakva je to cijena?

Milosh

Test
Još ih moram lakirati
Misliš na poklopce?

Ali onda moram čekati tri tjedna
Šta je to, zamisli da godinu i po tražiš po otpadima. :D

Kod:
Ruske: ponavljam i na ovom forumu, MORA biti D2S...vidi malo da ti nisu podvalili nesto...[/quote]

Cutac: Ponavljam ja tebi.
Možda je tvoje prepravljeno jer je D2S jeftinija od D1S.
Bas vas je zanimljivo gledati/čitati. :D

Cutac

Prèkaroš
Danas sam saznao:
Treba mi semering desne poluosovine, brtva hladnjaka ulja i trebao bih učvrstiti zadnji lonac jer je jedan nosač puknuo pa se drži po duhu svetom. A kada budem radio to, odmah izravnam nastavak i ubacim cijev umjesto rezonatora.

Danas sam bio na staroj cesti, kako je ovo zabavno. Gume nisu najbolje za ovaj tip vožnje(tanke i visoke), ali auto leti.
Potrošnja bila 17L/100 km, prosječna brzina 92 km/h.
Bolesno :D

Evo jedna izbosne i jedna kotkuće :)

Na vrh