Probat ću sa drugim radijem pa šta bude :whistling:izgledati kao novi i zvucati kao novi nije isto
Baš baš, ili je samo pustila?rokla mi guma na leonu
Ma ne treba, sutra sam već u Bosni po farove, gotovo jeako ne racunaj ovaj vikend
Nisu to igračke da propadnu nakon 10 godina. I sva ostala elektronika u autu ti je stara 11 god. pa radi.a ja sam skeptican prema 13 godina staroj elektronici niveliranja i zakretanja.
Moguce, ali rijetko i skupo. Po meni je pametnije opet tražiti na otpadima, naći će se to.Moram nabaviti perace(ebay?).
Da znam, ali i dalje dovoljno nemam povjerenja da ću uzeti kasko kad ga složimNisu to igračke da propadnu nakon 10 godina. I sva ostala elektronika u autu ti je stara 11 god. pa radi.
Moguce, ali rijetko i skupo. Po meni je pametnije opet tražiti na otpadima, naći će se to.
To je ok/super cijena za obe prskalice. Jel to na ebay-u ili na otpadu?Našao sam za ~200 kuna. Kakva je to cijena?
Misliš na poklopce?Još ih moram lakirati
Šta je to, zamisli da godinu i po tražiš po otpadima.Ali onda moram čekati tri tjedna
Ruske: ponavljam i na ovom forumu, MORA biti D2S...vidi malo da ti nisu podvalili nesto...[/quote]
Cutac: Ponavljam ja tebi.
Možda je tvoje prepravljeno jer je D2S jeftinija od D1S.
Aha. Vjerujem da bi lakiranje njih bilo puno jeftinije kad bi koristili već zamiješani lak za branik, nego da opet za njih samo miješaju.Misliš na poklopce?
Imam farove na balkonu, nestrpljiv samŠta je to, zamisli da godinu i po tražiš po otpadima.
Bas vas je zanimljivo gledati/čitati.
Èujte vas dvojica...Kao bračni par su